Βαθμολογία

O Ελευθέρογλου έδωσε τη λύση στο Αβέρωφ (PICS)

Με γκολ του Γιώργου Ελευθέρογλου στο 87’ το Αβέρωφ επικράτησε με σκορ 1-0 της αξιόμαχης Αστραπής Νέας Πολιτείας για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις δυνατές προσωπικές μονομαχίες να κυριαρχούν, με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά τους πρωτοπόρους του Δημήτρη Κουκουλιάφκα να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη και να φτάσουν έτσι στην επικράτηση.

Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Τσότσου αν και παρατάχθηκε με σημαντικότατες απουσίες, έκανε κάτι παραπάνω από φιλότιμη προσπάθεια και το πάλεψε μέχρι τέλους.

Στο 28’ το πλασέ που επιχείρησε ο Ταρταμπούκας έφυγε λίγο άουτ. Στο ίδιο λεπτό ο Κουσιάς έκανε το σουτ από θέση τετ α τετ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό. Στο 46’ ο Κατσίκας έδιωξε το σουτ του Κουσιά ενώ στο 50’ ένα καλό σουτ του Ταρταμπούκα έφυγε άουτ.

Στο 61’ και μετά από προσπάθεια του Μπαρούτα, ο Λιλολάρι δεν κατάφερε να βρει στόχο όπως και στο 72’ με την κεφαλιά του τελευταίου να απομακρύνει ο Κατσιάνος προ της γραμμής. Στο 76’ ο Κυριάκος σε πρώτο χρόνο και Ελευθέρογλου στη συνέχεια δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Για να φτάσουμε στο 87’ όταν ο Γιώργος Ελευθέρογλου βρέθηκε σε θέση βολής και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Αβέρωφ (Δ. Κουκουλιάφκας): Κατωτικίδης, Πατρίκης (69΄Στεργίου), Κοτρώτσιος Αθ. (69΄Μητσιός), Μούτσα, Μπαστούνης, Λιλολάρι, Μπαρούτας (65΄λ.τ Ελευθέρογλου), Γραμμένος, Κουσιάς, Κυριάκος (79΄Κουκουράβας), Κοτρώτσιος Χρ.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κ. Τσότσος): Κατσίκας, Σιώκας, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές, Σταθάκος, Φακίτσας, Ταρταμπούκας (74΄ λ.τ Σκουλίδης), Γερακίνης, Πράπας.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Αναστασίου, Κοσμάνος.