Βαθμολογία

Νίκη με υπογραφή Νικούλη ο Πύρρος (PICS)

Με δύο προσωπικά γκολ του έμπειρου Νικούλη, ο Πύρρος κέρδισε την Κυριακή (24/2) στο γήπεδο της Γαλήνης τη Νεάπολη για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ και έτσι παρέμεινε «ζεστός».

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του Κώστα Βασίλη έδειξε χαρακτήρα σε ένα κομβικό σημείο του πρωταθλήματος και στο τέλος πήρε μια σημαντική νίκη (2-0) απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα που το πάλεψε όσο μπορούσε. Και τα δύο γκολ των νικητών μπήκαν στο δεύτερο μέρος. Στο 26’ ο Μέκρας Γ. έκανε το σουτ εντός περιοχής και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι για τη Νεάπολη.

Δύο λεπτά αργότερα ο Λάτα εκτέλεσε το φάουλ, με τον τερματοφύλακα της Νεάπολης να διώχνει. Στο 40’ νέο σουτ από τον Λάτα πέρασε δίπλα από την εστία. Στην επανάληψη ο Πύρρος ανέβασε ρυθμούς, έγινε περισσότερο απειλητικός και σίγουρα βοήθησε πολύ και η είσοδος του Μούρι.

Στο 48’ ο Αλεξανδρής για τον Πύρρο έκανε το σουτ, έδιωξα ξανά ο κίπερ της Νεάπολης. Στο 55’ έγινε το 1-0 αφού μετά από κάθετη πάσα του Αλεξανδρή ο Νικούλης με ωραίο τελείωμα άνοιξε το σκορ για τον Πύρρο.

Στο 65’ ο Αλεξανδρής είχε νέο δοκάρι για τον Πύρρο. Δέκα λεπτά πριν το τέλος ο Νικούλης με ωραίο τρόπο και ιδανικό τελείωμα έκανε το 2-0 και έτσι «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.

Στο 82’ ο Μούρι έκανε το σουτ, σε κόρνερ έδιωξε ο τερματοφύλακας και στο 84’ ο ίδιος παίκτης έκανε νέο σουτ ξανά ο τερματοφύλακας έδιωξε τον κίνδυνο.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Αγραφιώτης, Μαρούδης, Λίτσα, Μάρης, Κατσής, Παύλου (84’ Τζόγκας), Λάτα, Κάτσας, Νικούλης (83’ Αγκόλι), Αλλιάϊ (55’ Μούρι), Αλεξανδρής.

Νεάπολη Λάρισας: Παπαναστασίου, Συγκούνας, Δεσπόπουλος, Μπαλλούρας, Μέκρας Γ., Μπουχλαριώτης, Μπάρδας, Μανώλης, Μπούνα, Γαρυφαλλόπουλος (75’ Θανασιάς), Δαλαμπύρας (81’ Ζαχαρούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Τζιμούρτος, Τζήκας.