Βαθμολογία

Ξάνθη - Λεβαδειακός 0-1

Από την προτελευταία θέση ξεκόλλησε για πρώτη φορά φέτος ο Λεβαδειακός ο οποίος πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο μέσα στη Ξάνθη, μετά τη νίκη του με 1-0 κόντρα στους Ακρίτες για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ένα ματς το οποίο ξεκίνησε χτες (23/2) διεκόπη στο 22' και συνεχίστηκε σήμερα (24/2) με τις καιρικές συνθήκες να είναι πάλι δύσκολες, ωστόσο αυτό ουδόλως απασχολεί την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου που έφτασε τους 19 βαθμούς και έκανε άλμα παραμονής.

Ο έμπειρος τεχνικός πλήγωσε την ομάδα με την οποία αγωνίστηκε τόσο ως ποδοσφαιριστής, ενώ έκατσε και στον πάγκο της, μία ήττα που ουσιαστικά θέτει νοκ-άουτ τον ακριτικό σύλλογο από τη μάχη της πέμπτης θέσης καθώς παρέμεινε στους 27 πόντους.

To τέρμα νίκης για τους Βοιωτούς πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ιωαννίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από σέντρα του Νανγκίς σε φάση που οι αμυνόμενοι των Ακριτών μάρκαραν με τα μάτια.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς (86' Σαρπόνγκ), Κασάδο, Μπαριέντος (71' Μπρίτο), Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (60' Αμορίμ), Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης.

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νανγκίς (90'+3 Στανόγεβιτς), Κονέ, Μαρκόφσκι, Μέλεγκ (89' Ιωαννίδης), Ρεκβιασβίλι, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Καραχάλιος (90'+1' Παντελιάδης), Μητρόπουλος, Αντιλέχου.