Βαθμολογία

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 2-0

Μία πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής στη Super League πήρε σήμερα (24/2) ο Πανιώνιος που επικράτησε με 2-0 του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής.

Nίκη που φέρνει τους Νεοσμυρνιώτες στους 26 βαθμούς ξεφεύγοντας κατά εννιά από την θέση υποβιβασμού και έξι από την θέση του μπαράζ, αλλά με ένα ματς περισσότερο. Από την άλλη το "τριφύλλι" έχασε έδαφος στη μάχη της πέμπτης θέσης καθώς έμεινε στους 31 πόντους.

Ένας Παναθηναϊκός που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο 3' όταν ο Ντουρμισάι ανέτρεψε εντός περιοχής τον Κουρμπέλη με τον ρέφερι Κουμπαράκη να δείχνει λανθασμένα «παίζετε». Ο Ιστορικός πήρε το προβάδισμα στο 10' όταν ο Άρτσε πάσαρε στον Σπιριντόνοβιτς ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 55' ο Πανιώνιος έφτασε στο 2-0 όταν ο Σπιριντόνοβιτς εκτέλεσε κόρνερ με την "πράσινη" άμυνα να αδρανεί και ο αμαρκάριστος Σταυρόπουλος με ψύχραιμο κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη κάνοντας δύο τα τέρματα της ομάδας του. Το 2-0 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Κουμπαράκη.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Κότσιτς, Μανιάτης (79' Μπανανά), Κόρμπος, Άρτσε (88' Μπουμάλ), Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς (72' Τσιλούλης), Ντουρμισάι.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης (83' Δώνης), Κουρμπέλης, Κάτσε (74' Μουνιέ), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης (61' Βέργος), Άλτμαν, Μακέντα.