Βαθμολογία

Ο Γελαλής έδωσε τη λύση για τον Δωτιέα Αγιάς (PICS)

Το Σάββατο (23/2) στο γήπεδο Κιλελέρ διεξήχθη ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Δωτιέα Αγιάς, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-1 και σκόρερ τον Νίκο Γελαλή στο 82’.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι διεξήχθη μέσα σε δριμύ ψύχος αφού φυσούσε παγωμένος αέρας και έπεφτε χιονόνερο. Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ δύναμη και πάθος κυρίως κέντρου με την Αγιά να έχει τις ευκαιρίες για γκολ, στην επανάληψη το πρώτο δεκάλεπτο μπήκαν δυνατά οι γηπεδούχοι, ισορρόπησε η Αγιά στη συνέχεια που έγινε πάλι απειλητική για να φτάσει στο 82’ στο γκολ και τη νίκη.

Στο 1’ καλό σουτ του Κουσιώρα η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Επτά λεπτά μετά καλό φάουλ του Ντακούλα, την κεφαλιά ο Γούτος στο δεύτερο δοκάρι έδιωξε με υπερένταση ο Παναγιωτόπουλος σε κόρνερ.

Στο 15’ τη σέντρα έβγαλε ο Τσατσαλίδης, την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Γούτος, έδιωξε με τις γροθιές ο Παναγιωτόπουλος, το δεύτερο σουτ ήταν από τον Πασιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 25’ κοντινό πλασέ του Τσατσαλίδη η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου. Στο 30’ την επέλαση του Κορλού σταμάτησε με κόρνερ ο Μουρατάϊ.

Το Κιλελέρ είχε μεγάλη ευκαιρία στο 35’ όταν το σουτ του Κουσιώρρα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 59’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη του Καρβούνη που βρέθηκε απέναντι από τον Ρούσο, έκανε το σουτ έδιωξαν οι αμυντικοί.

Το επόμενο λεπτό ο Γελαλής έκανε το σουτ, έδιωξαν οι αμυντικοί. Στο 75’ ο Τσατσαλίδης έβγαλε τη σέντρα και τετ α τετ τον Βλάχο, αυτός έκανε το σουτ και πέρασε άουτ. Στο 82’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γελαλή και η μπάλα στα δίχτια για το 0-1. Και στο 90’ ο Ντακούλας έβγαλε για τον Τσατσαλίδη, αυτός το κοντινό πλασέ μπλόκαρε όμως ο Παναγιωτόπουλος.

ΑΕ Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης): Παναγιωτόπουλος, Φορτομάρης Α., Μουρατάϊ, Κολιός, Παλάσκας, Αργύρης, Παπαγιαννούλης, Καρβούνης, Ζιόμπουρας (65’ Λαβαντσιώτης), Κουσιώρας, Ξυροκώστας (87’ Αρσενόπουλος).

Δωτιέας Αγιάς (Θοδωρής Στεργιάδης): Ρούσος, Γούτος Β., Χονδροδήμος, Ντελής, Ποτόσογλου, Ντακούλας, Κορλός (81’ λ.τ. Γεωργοβίτσας), Πασιάς, Τσατσαλίδης, Γελαλής, Κατσής (71’ Βλάχος).

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Καραμπούλας, Νάκας.