Βαθμολογία

Με καρέ πιο ψηλά, Αχιλλέας - Αμυγδαλέα 4-2

Πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα ο Αχιλλέας Φαρσάλων επιβλήθηκε σήμερα (23/2) με 4-2 του Αετού Αμυγδαλέας, σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα των Φαρσάλων, στο ντεμπούτο του Αρίστου Παπαγεωργίου στον πάγκο της έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και επιβλήθηκε της Αμυγδαλέας σκαρφαλώνοντας στους 27 βαθμούς και στο +7 από την απευθείας παραμονή που είναι και ο στόχος. Από την άλλη η Αμυγδαλέα παραμένει σε δύσκολη θέση έχοντας 17 βαθμούς και βρισκόμενη στο -4 από την θέση απευθείας παραμονής.

Μόλις στο 6' ο Τσούλης έκανε το 1-0 για τον Αχιλλέα για να ισοφαρίσει στο 20' σε 1-1 ο Περδίκης, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-1 στο 54' με σκόρερ τον Τλούπα και στο 59' ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-1 με το τέρμα του Ζιώγα. Στο 64' ο Γαγάρας πέτυχε το 4-1, ενώ το τελικό 4-2 πέτυχε στο 87' ο Πλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 66' τα Φάρσαλα έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ζησόπουλου.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Άρης Παπαγεωργίου): Καρακώστας, Γκαραβέλης, Ζησόπουλος, Τλούπας, Σαμαράς (90′ Ντιναρόπουλος), Κομισόπουλος, Ζιώγας (85′ Γιαννακόπουλος), Κατσανάκης, Γαγάρας, Τσούλης (74′ Καναβός), Ταστεμερίδης.

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσνταντίνου, Γουναράς (65′ Φιλίππου), Βαρλάγκας (77′ Ντάσκας), Παπαδάμου (71′ Ανδριανόπουλος), Περδίκης, Παπακωστούλης, Παραφέστας, Τσεκούρας, Ντάλλας, Κουρούκας (81′ Πλης), Παρασκευούδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Γκαρέλης, Μίχος.