Βαθμολογία

Επέστρεψε στις νίκες η Μάνδρα

Μετά την κακή παρένθεση της περασμένης αγωνιστικής η Μάνδρα επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με σκορ 3-0 την Λάρισας 88’ για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Στο 20’ την κάθετη έβγαλε ο Τεκέδης, ο Οσμάνι έδωσε για τον Παπανικολάου αυτός έκανε το σουτ και πέρασε άουτ.

Στο 48’ κάθετη πάσα του Τεκέδη στον Πικούλι, αυτός το διαγώνιο σουτ για το 1-0. Στο 80’ για τη Λάρισα 88’ έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 90’ ο Πικούλης έδωσε για τον Παπανικολάου και αυτός σε κενή εστία έκανε το πλασέ και το 2-0 και στο 93’ ο Πανανικολάου πήρε από το χώρο του κέντρου και πλάσαρε για το τελικό 3-0. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Λάρισα 88’ είχε τουλάχιστον επτά βασικές απουσίες.

*Η νίκη της Μάνδρας είναι αφιερωμένη στον παππού του Άγγελου Μπατζιανούλη που είναι στο νοσοκομείο και περνάει δύσκολες ώρες.  

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Βασίλης Κυριάκος): Ράϊδος, Παπαδόπουλος Ν.Δ., Τζήκας, Φασούλας (65’ Ζούγκα Μαν.), Ζούγκα Μαρ., Τεκέδης, Αλκία, Οσμάνι, Πικούλης, Παπανικολάου, Μπατζιανούλης.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Χάμος, Κων/νου Γ., Κων/νου Β., Σδράλης, Ναστούδης (80’ Λουτσία), Φίλογλου, Καραμπλής (88’ Θολούρας), Σπανός, Λεμονής, Τσίντζος, Κούκος.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Θύμιου, Μπλιώνας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ