Βαθμολογία

Διακοπή στο 23' στα Πηγάδια και συνεχίζεται

Σε ένα άδειο και αδύνατο να διεξαχθεί λόγω των καιρικών συνθηκών γήπεδο έλαβε χώρα για 23 αγωνιστικά λεπτά το Σάββατο (23/2) η αναμέτρηση ανάμεσα στη Ξάνθη και τον Λεβαδειακό για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στα λεπτά που κύλησαν στον αγωνιστικό χώρο η Ξάνθη πατούσε - αν μπορούμε να πούμε ότι πατούσε με τον υπερβολικό αέρα- καλύτερα μέσα στο γήπεδο έχοντας δύο ουσιαστικές φάσεις. Καμία όμως από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να νικήσει τις καιρικές συνθήκες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαδόπουλος του Συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τους τον Χριστακόγλου του Συνδέσμου Χαλκιδικής και τον Νικολαΐδη επίσης του Συνδέσμου Μακεδονίας, ενώ 4ος ήταν ο Θεοδωρόπουλος από τον Σύνδεσμο Φλώρινας.

Σε αυτά τα 23 λεπτά εκτέθηκε η απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης καθώς στον αγωνιστικός χώρος αποδείχτηκε αδύνατο έως και επικίνδυνο να λάβει χώρα ποδοσφαιρικός αγώνας.

Η απόφαση της διακοπής έχει ως επακόλουθο σύμφωνα και με τον κανονισμό που προβλέπει ότι οι δύο ομάδες και το διαιτητικό team θα πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι να συνεχίσουν τον αγώνα από εκεί που έμεινε την Κυριακή (24/2) στις 16.00, αν φυσικά το επιτρέψουν οι συνθήκες.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Ντουρίτσκοβιτς, Λισγάρας, Καμαρά, Καντά, Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Νανγκίς, Κονέ, Μαρκόφσκι, Στανόγεβιτς, Ρεκβιασβίλη, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Σαβαντογκό, Μητρόπουλος, Αντιλέχου.