Βαθμολογία

Ανέβηκε τέταρτος ο ΠΟΕ, 1-0 το Αργυροπούλι

Νίκη που του δίνει το δικαίωμα να βρεθεί και πάλι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' ΕΠΣΛ πέτυχε σήμερα (23/2) ο ΠΟ Ελασσόνας κόντρα στη Δόξα Αργυροπουλίου με σκορ 1-0 για την 19η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα έφτασε τους 33 βαθμούς και είναι ξανά τέταρτη, όμως με ένα ματς παραπάνω από τον Αετό Μακρυχωρίου το παιχνίδι του οποίου με την Λάρισα 2012 αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας. Από την άλλη 19 βαθμοί για το Αργυροπούλι που είναι στο -2 από την απευθείας παραμονή.

Το τέρμα νίκης για τον ΠΟΕ σημείωσε λίγο πριν την ανάπαυλα ο Στέφανος Σουγλής και το οποίο έφτανε και περίσσευε στους παίκτες των γηπεδούχων για να φτάσουν στη νίκη.

Διαιτησία: Κουκούλης (Κοτούμπας Δ., Δεδικούσης)

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Συνάπαλος, Μαντζάρης (78’ Πετάνι), Κυρίτσης, Ζηρδέλης (66’ Μπαρλαγιάννης), Ματούλας (71’ Καλύβας), Καραγκούνης (90’ Χατζηβασίλης).

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Α., Χατζής, Μπαχτσιβάνος Α., Τίκας, Κουρμπάτι, Σχοινάς (90+1’ Δίχρης), Φορτούνας (90+1’ Κόκκορας), Τσούτσας, Τσιαμούρας, Μπαμπάκος (66’ Πλιάτσικας)