Βαθμολογία

Τιμωρία μίας αγωνιστικής στον Σισέ

Δεν γλίτωσε την τιμωρία ο Πάπε Αμπού Σισέ για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στον στόπερ του Ολυμπιακού είχε ασκηθεί πειθαρχική δίωξη και την Παρασκευή (22/2) απολογήθηκε, μέσω του δικηγόρου του Ολυμπιακού Ιωάννη Χατζησαββάογλου, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό στον 23χρονο άσο επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής και πρόστιμο 80 ευρώ και έτσι θα απουσιάσει από το ματς της Δευτέρας (25/2) με τον ΟΦΗ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Χατζησαββάογλου κατήγγειλε ότι ο παίκτης δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Ουδέποτε συμπεριφέρθηκε με ανάρμοστο τρόπο. Που συνίσταται η ανάρμοστη συμπεριφορά στη συγκεκριμένη συμπεριφορά; Με ρωτούσε και αδυνατούσα να του το εξηγήσω. Το βίντεο του αγώνα υπάρχει, δείτε το. Υπάρχει μία κίνηση του πρώτου δακτύλου του χεριού του και ένας μορφασμός. Του έλεγαν “monkey go home” και αυτός αγανακτισμένος έκανε μία κίνηση σαν να τους έλεγε “τι θέλετε”. Αναπαρήγαγε μία κίνηση που του έκαναν», ανέφερε  χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η απόφαση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 21ης αγωνιστικής. 

PAPE ABOU CISSE (ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ Ολυμπιακός): "Σας γνωρίζουμε ότι επί της 69/13-2-2019 κλήσεως σας προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 15-2-2019 ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 κατά την οποία η υπόθεση αναβλήθηκε. Με την παρούσα σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 22-2-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00": «ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ».