Βαθμολογία

Εκτός στόχων όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης

Έχοντας φτάσει στα μισά του δευτέρου γύρου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, παρατηρούμε ότι στον 2ο όμιλο όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης βγήκαν εκτός στόχων.

Αρχικά, η ΑΠΕ Λαγκαδά. Μετά από μια τριετία στην Γ εθνική, οι Λαγκαδιανοί θα βρεθούν τη νέα αγωνιστική σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1. Το πρόσφατο «ΚΡΑΧ» ήταν ουσιαστικά και ο μαθηματικός υποβιβασμός για την ΑΠΕΛ, «πληρώνοντας» με λίγα λόγια τον κακό προγραμματισμό του καλοκαιριού.

Έπειτα, ο ΠΑΟ Κουφαλίων. Δεν στέφθηκε με επιτυχία η πρώτη χρονιά του ΠΑΟ Κουφαλίων στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Οι αλλαγές παικτών και προπονητών στα μισά της σεζόν ήταν λογικό να μη μπορούν να δώσουν άμεσα αποτελέσματα, με την ομάδα να απέχει πλέον εννέα βαθμούς από τον Μακεδονικό που είναι η τελευταία ομάδα της ουδέτερης ζώνης. Μαθηματικά έχει ελπίδες ακόμα η ομάδα των Κουφαλίων ωστόσο ρεαλιστικά είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το «τρένο» της παραμονής.

Σχετικά με τον Μακεδονικό. Οι Νεαπολίτες μετά από μια χρονιά πέρυσι που διεκδικούσαν τις πρώτες θέσεις, βρέθηκαν πολύ γρήγορα φέτος να επιδιώκουν να εξασφαλίσουν μαθηματικά τη παραμονή τους. Σε μια χρονιά βέβαια, με αρκετές αλλαγές βασικών ποδοσφαιριστών των προηγούμενων χρόνων όπως φυσικά και με την αλλαγή προπονητή, με τον Γιώργο Αβραμίδη να αποτελεί παρελθόν στις πρώτες αγωνιστικές, για να αναλάβει στις 16 Οκτωβρίου ο Λεωνίδας Μπίλης. Πλέον μοναδικός στόχος για τον Μακεδονικό είναι το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα χρονιά και πιο άμεσος, η κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣΜ.

Κεφάλαιο Αγροτικός Αστέρας. Οι Ευοσμίτες προτίμησαν να μην αφήσουν τίποτα που να θυμίζει την περσινή ομάδα, αλλάζοντας το καλοκαίρι φιλοσοφία και στόχους σχετικά με πέρυσι. Δημιουργώντας μια ομάδα με έμπειρους παίκτες για τη κατηγορία και στοχεύοντας την άνοδο, αλλά βγαίνοντας νωρίς εκτός στόχων. Πέρα από παίκτες και φιλοσοφία, υπήρξε και η αλλαγή προπονητή. Πλέον, το πρωτάθλημα δεν έχει ιδιαίτερο νόημα για τον Αγροτικό Αστέρα, όπως και για τις υπόλοιπες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, αναφορικά με τον Ολυμπιακό Κυμίνων, η ήττα στην Μελίτη ήταν καταδικαστική για τους Κυμινιώτες. Η τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουν τη παραμονή τους. Μετά τη παραίτηση του Νασιόπουλου και το γεγονός ότι ο Κερλίδης δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας (μιας και χάθηκε ο αγώνας στη Μελίτη που κλήθηκε να βοηθήσει), οι άνθρωποι των Κυμίνων έχουν πολλά θέματα που οφείλουν να λύσουν.

πηγή: epsm24.gr