Βαθμολογία

Ανακοίνωση από Παναχαϊκή ενόψει Απόλλωνα Λάρισας

Ανακοίνωση ενόψει του σαββατιάτικου (23/2 15:00) αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας για την 18η αγωνιστική της Football League από την ΠΑΕ Παναχαϊκή στην οποία η αχαϊκή ΠΑΕ ενημερώνει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τους Λαρισαίους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ορίζεται στην τιμή των 5 ευρώ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Στην Θύρα των επισήμων τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ, στην Θύρα των φιλοξενουμένων 10 ευρώ και τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Παιδιά κάτω των 12 ετών με την συνοδεία ενηλίκου

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη (21/2) έως και την Παρασκευή (22/2) ώρες καταστημάτων στα κάτωθι σημεία:

-Βιβλιοπωλείο Discover, Βούρβαχη 3 & Κορίνθου.

-Κατάστημα οπτικών VISION SPOT, Έλληνος Στρατιώτου & Πέντε Πηγαδίων (έναντι ΕΛΤΑ).

-CANTINA 89, Πλατεία Πίνδου.

Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα, θα ανοίξουν δύο εκδοτήρια, στην Θύρα 2 ( επισήμων ) και στην Θύρα 3 ( σκεπαστή ), στις 13:00.

Ανακοινώνεται τέλος ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στο γήπεδο με νερά, φαγητά, αναψυκτικά και καφέδες, εκτός από αυτά που πωλούνται στα Κυλικεία του Γηπέδου.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

Οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής που ταξίδεψαν στην Σπάρτη, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους στην προνομιακή τιμή του 1,00 ευρώ, την Παρασκευή (22/2) από τις 09:00 έως τις 13:00, από τα γραφεία της ΠΑΕ (κάτω από την Θύρα των επισημών στην Αγυιά), με την επίδειξη του εισιτηρίου τους ή μίας απλής απόδειξης διοδίων της Εθνικής Οδού Κορίνθου-Σπάρτης. Όσον αφορά τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας μας που ταξίδεψαν στην Σπάρτη, οι υπεύθυνοι των συνδέσμων (Αχαιοί-3, Nortenos, Navajo) θα παραλάβουν συνολικά τα εισιτήρια που τους αναλογούν από τα γραφεία της ΠΑΕ, έτσι ώστε να τα διανείμουν στους δικαιούχους.