Βαθμολογία

Κρίνονται τα εισιτήρια για τους «16»

Μετά τα ματς του Champions League σειρά παίρνει σήμερα (21/2) το Europa League με τους αγώνες ρεβάνς της φάσης των «32» που θα κρίνουν τις ομάδες που θα προκριθούν στη φάση των «16».

Από ελληνικής πλευράς ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Κίεβο κόντρα στην Ντιναμό στη ρεβάνς του 2-2 του Φαλήρου με τους Πειραιώτες να προκρίνονται με νίκη και ισοπαλία 3-3, 4-4 κοκ. Η Ντιναμό θα προκριθεί με νίκη ή ισοπαλία 0-0, 1-1, ενώ με 2-2 θα οδηγηθούμε στην παράταση και ενδεχομένως και στα πέναλτι.

Θυμίζουμε ότι ήδη μία ομάδα έχει προκριθεί, η Σεβίλλη η οποία νίκησε και στην έδρα της την Λάτσιο με 2-0 και βρίσκεται ήδη στους «16», ενώ σήμερα θα κριθούν τα άλλα 15. Άλλες ομάδες έχουν ισχυρό προβάδισμα από τα πρώτα ματς, ενώ σε άλλα παιχνίδια τα πάντα θα κριθούν στο νήμα και ίσως να μην φτάσουν τα 90 λεπτά των αγώνων.

Ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης έχουν Νάπολι, Ίντερ και Τσέλσι κόντρα σε Ζυρίχη, Ραπίντ Βιέννης και Μάλμε αντίστοιχα τις οποίες και υποδέχονται, έχοντας νικήσει στα πρώτα ματς. Αντίθετα η Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από την Μπάτε Μπορίσοφ, αν θέλει να μην βρεθεί νωρίς εκτός διοργάνωσης.

Αμφίρροπες αναμένονται οι ρεβάνς Μπενφίκα - Γαλατασαράι και Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ. Οι Πορτογάλοι στο πρώτο ζευγάρι και οι Ισπανοί στο δεύτερο έχουν το προβάδισμα μετά τις νίκες στα πρώτα ματς με 2-1 και 1-0 αντίστοιχα. Όμως Γαλατά και Σπόρτινγκ δεν είναι αμελητέες ομάδες οπότε τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς των «32» του Europa League:

Σεβίλλη - Λάτσιο 2-0

19:55

Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Βικτόρια Πλζεν (1-2)

Σάλτσμπουργκ - Κλαμπ Μπριζ (1-2)

Νάπολι - Ζυρίχη (3-1)

Άϊντραχτ Φρανκφούρτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ (2-2)

Βαλένθια - Σέλτικ (2-0)

Ζενίτ - Φενερμπαχτσέ (0-1)

Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας (1-0)

Άρσεναλ - Μπάτε Μπορίσοφ (0-1)

22:00

Ίντερ - Ραπίντ Βιέννης (1-0)

Γκενκ - Σλάβια Πράγας (0-0)

Λεβερκούζεν - Κράσνονταρ (0-0)

Τσέλσι - Μάλμε (2-1)

Μπέτις - Ρεν (3-3)

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός (2-2)

Μπενφίκα - Γαλατασαράι (2-1)

*σε παρένθεση τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων