Βαθμολογία

Θέμα με το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Σοβαρό θέμα έχει προκύψει με το ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 19:00 στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική.

Το παιχνίδι έχει οριστεί εδώ και καιρό για την μέρα εκείνη, ωστόσο υπάρχει ένα θέμα. Την ίδια μέρα στις 16:00 στη Ριζούπολη αγωνίζεται ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης και σίγουρα η αστυνομία είναι αντίθετη στο να γίνουν ίδια ημερομηνία τα δύο παιχνίδια.

Η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων καθώς τα δύο γήπεδα τα χωρίζουν μόλις 7 χιλιόμετρα και υπάρχει φόβος για συνάντηση οπαδών των δύο ομάδων. Κάτι που αν συμβεί θα προκαλέσει σύγχυση στις τάξεις των αστυνομικών αρχών με το ...μπαλάκι να βρίσκεται στα χέρια της Super League.

Το πράγμα θα γίνει πιο περίπλοκο αν ο Ολυμπιακός προκριθεί εις βάρος της Ντιναμό Κιέβου και ενώ το ματς με τον Απόλλωνα δεν μπορεί να πάει Σάββατο (2/3) διότι οι Πειραιώτες αγωνίζονται δύο μέρες νωρίτερα με την Λαμία στη ρεβάνς του κυπέλλου. Από την άλλη το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ μπορεί να αλλάξει ημερομηνία.

Όπως και να 'χει όλα θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ωρών...