Βαθμολογία

Κοπή πίτας Δήμητρας Γιάννουλης&Φοίβου Γιάννουλης

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα ασφυκτικά γεμάτο χώρο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στο κτήμα Δριστέλλα η εκδήλωση για την από κοινού κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των σωματείων Α.Ο. Δήμητρα Γιάννουλης (ποδοσφαιρική ομάδα) και ο Α.Ο. Φοίβος Γιάννουλης (Μπάσκετ & Βόλεϊ) που ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα κλίμα συνεργασίας και σε μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε παρουσία των βουλευτών Γιώργου Κατσιαντώνη, Χρήστου Κέλλα, Μάξιμου Χαρακόπουλου, τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Νίκο Λιούπα, την υποψήφια Δήμαρχο κ. Ρένα Καραλαριώτου, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γιάννουλης κ. Φατούρα, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μαμμάκο Αθανάσιο, τον τοπικό Δημοτικό σύμβουλο κ. Κουλουψούζη Ηλία, τον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής μονάδων α΄θμιας & β΄θμιας εκπαίδευσης κ. Δαούλα Θωμά και τους υποψηφίους για δημοτικά & τοπικά συμβούλια Θανάση Δριστέλλα & Μπατσίλα Δάφνη (Δήμο Ελασσόνας).

Την πίτα ευλόγησε ο Πάτερ Ιωάννης της ενορίας Αγίου Γεωργίου. Η εκδήλωση όμως εκτός από τις δηλώσεις των δυο Πρόεδρων των κ.κ. Κοβούσογλου Ιωάννη & Πέτρου Προβίδα και των προσκεκλημένων για την αξία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και τις θυσίες των ανθρώπων που ασχολούνται με αυτόν αγώνες, περιελάμβανε και την βράβευση ανθρώπων που έχουν προσφέρει στο αθλητισμό, στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και στα γράμματα.

Έτσι τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Δημήτρης Ντούγκος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτης, ο Γιαννουλίτης εκπαιδευτικός-συγγραφέας Βασίλης Καραβίδας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κώστας Φατούρας και ο πρωταθλητής & κυπελλούχος Πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης Ηλίας Κουλουψούζης.