Βαθμολογία

Ματσάρα στο Άνφιλντ, νίκη θέλει η Μπαρτσελόνα

Συνέχεια σήμερα (19/2) στο Champions League με δύο ακόμα αναμετρήσεις της φάσης των "16" του θεσμού, με την Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει την Μπάγερν και την Λιόν να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Σέντρα και στα δύο ματς στις 22:00.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ

Δύο ομάδες Κολοσσοί της Ευρώπης η Λίβερπουλ και η Μπάγερν κοντράρονται στη φάση των "16" έχοντας να βρεθούν αντιμέτωπες από τις αρχές του 2000 όταν και κοντραρίστηκαν στο τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με την Λίβερπουλ να επικρατεί 3-2.

Αυτή τη φορά μπορεί να μην κρίνεται ένα τρόπαιο, αλλά η παρουσία στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Γηραιάς Ηπείρου είναι μεγάλη υπόθεση, για δύο ομάδες που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς στις χώρες τους διεκδικώντας και το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα το κίνητρο είναι φυσικά μεγαλύτερο για τους Ρεντς κάτι που γνωρίζει και ο Κλοπ ότι είναι διακαής πόθος των φίλων της ομάδας, όμως το Champions League είναι ...Champions League. Η Μπάγερν ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία ενόψει της ρεβάνς στην Αλιάνζ Αρίνα.

Αγωνιστικά ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Φαν Ντάικ, τον τραυματία Γκόμες, ενώ αμφίβολοι είναι οι Φιρμίνο, Λόβρεν και Σακίρι. Από την άλλη πλευρά ο Νίκο Κόβατς για τους Βαυαρούς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Ρόμπερν, Μίλερ, Μπόατενγκ και Τολισό.

ΛΙΟΝ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στην άλλη αναμέτρηση της βραδιάς, η Λιόν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα σε παιχνίδι που το άγχος είναι από την πλευρά του Μέσι και της παρέας του.

Η Λιόν, που έμεινε αήττητη με Μάντσεστερ Σίτι στον όμιλο, θέλει να κάνει την έκπληξη κόντρα στην ομάδα του Βαλβέρδε, η οποία θέλει τη νίκη για να μην αφήσει ...εκκρεμότητες ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νου.

Αγωνιστικά στη Λιόν θα απουσιάσει ο τιμωημένος Φακίρ, ενώ από την Μπαρτσελόνα μοναδική απουσία είναι αυτή του Ραφίνια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

22:00 Λιόν - Μπαρτσελόνα: Cosmote Sport 1

22:00 Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου: Cosmote Sport 2