Βαθμολογία

Σπουδαίο φιλικό στα Γιάννενα

Ένα σπουδαίο φιλικό θα διεξαχθεί την Τετάρτη (20/2) στα Ιωάννινα ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004 και ομάδα επιλέκτων ποδοσφαιριστών από την περιφέρεια Ηπείρου.

Ένα φιλικό που θα λάβει χώρα στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες" με ώρα έναρξης στις 16:00 και γίνεται στο πλαίσιο προβολής της Ηπείρου, αλλά και λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την 106η Επέτειο απελευθέρωσης της πόλης των Ιωαννίνων, την επομένη 21/2.

Παίκτες όπως οι Άγγελος Χαριστέας, Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης και Τραϊανός Δέλλας από την ομάδα των Legends και Ξενοφών Γήτας, Λάζαρος Σέμος, Στράτος Γκαρόζης και Γιώργος Σίμος από την ομάδα των επιλέκτων αναμένεται να προσφέρουν ποδοσφαιρικό θέαμα στο κόσμο.

Ο αγώνας θα έχει ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο ενώ θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1. Θα προηγηθεί στις 16:00 το pre game του φιλικού και στις 18:00 το post game. Ο αγώνας όπως και τα pre game, post game θα είναι διαθέσιμα σε όλους στο Web TV, αλλά και ελεύθερα σε Facebook και YouTube του novasports.gr.