Βαθμολογία

«Στην τελική ευθεία το Ενωσιακό, τα πρωταθλήματα είναι απρόβλεπτα»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Για την εκδήλωση των Προπονητών: «Θέλω να ευχαριστήσω το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας για την πρόσκληση προς τη διοίκηση της ΕΠΣΛ. Εγώ ως όφειλα όπως πέρυσι έτσι και φέτος βρέθηκα εδώ για να τιμήσω το συγκεκριμένο κλάδο του ποδοσφαίρου του νομού μας για να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το ποδόσφαιρό μας καλύτερο».

Για το Ενωσιακό Γήπεδο: «Το πρώτο και βασικό βήμα έχει ήδη γίνει. Με αυτό το θέμα ασχολούμαστε εδώ και 1,5 χρόνο, κάναμε επαφές με όλους τους περιφερειακούς δήμους και με τους δημάρχους και με τον κ. Καλογιάννη. Το συμφέρον είναι το γήπεδο να γίνει εντός του ιστού του νομού Λάρισας γιατί κάποια απομακρυσμένη περιοχή θα έφερνε κατά τη γνώμη μας και απαξίωση. Ο κ. Καλογιάννης το είδε με θετικό μάτι από την αρχή, έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο, την Πέμπτη περνάει δημοτικό συμβούλιο και θα γίνει η παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο της Λάρισας. Στη συνέχεια ξεκινά ένας μεγάλος αγώνας για εμάς, για την εύρεση χρηματοδότησης για την κατασκευή του νέου γηπέδου και τα γραφεία της ΕΠΣΛ που θα αποτελεί και το σπίτι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Έχουν γίνει οι επαφές και με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Μιλάμε για το ένα εκ των δύο γηπέδων της Νέας Πολιτείας που θα γίνει παραχώρηση, αναφερόμαστε σε αυτό που τώρα παίζει η ομάδα της Νέας Πολιτείας. Θα μπει πλαστικό χόρτο τελευταίας γενιάς, με κερκίδες που από κάτω θα έχει τα αποδυτήρια των ομάδων και μέσα στη σύμβαση προβλέπεται να παίζει σε αυτό το γήπεδο και η ομάδα της γειτονιάς και μπροστά στον περιβάλλον χώρο θα κατασκευαστούν τα νέα γραφεία της ΕΠΣΛ».    

Για την εξέλιξη των πρωταθλημάτων και τις εμβόλιμες αγωνιστικές: «Τα πρωταθλήματα καίνε, είναι απρόβλεπτα, ο πρώτος κερδίζει τον τελευταίο, φαβορί δεν υπάρχουνε αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου όπως είπε και ο κ. Κουρέτας μέσα. Εμείς κοιτάμε να το κάνουμε πράξη να υλοποιήσουμε αυτό. Λέμε και στους διαιτητές και στις ομάδες πως για εμάς δεν υπάρχουν φαβορί όλες οι ομάδες είναι το ίδιο και ο καλύτερος στο τέλος να κερδίζει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο αγώνας της Κυριακής της Αμπελιάς που ο πρόεδρος της είναι και αντιπρόεδρος της ΕΠΣΛ. Σε αυτόν τον αγώνα είδαμε ο πρώτος να χάνει από ομάδα που είναι στη μέση της βαθμολογίας τον Προμηθέα. Για τις εμβόλιμες θα γίνει προγραμματισμός, κοιτάμε να το κάνουμε όσο αργότερα γίνεται για να φτιάξει και ο καιρός να φτιάξουν και οι αγωνιστικοί χώροι για να αποφύγουμε τραυματισμούς».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ