Βαθμολογία

Ο Σ.Π.Π.Ν.Λ έκοψε πίτα και βράβευσε (PICS)

Μία ιδιαίτερη βραδιά έλαβε χώρα την Δεύτερα (18/2) στα γραφεία του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας. Τα μέλη του έκοψαν την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα και παράλληλα έγιναν και έξι βραβεύσεις, ανθρώπων που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο χώρο του Λαρισινού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από προπονητές, καθώς και ανθρώπους του αθλητισμού. Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του Συνδέσμου κ. Αποστόλη Νεμπεγλέρα. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Λιούπας, ο εκπρόσωπος του Δήμου Λαρισαίων κ. Γιάννης Αλεξούλης, καθώς και ο καθηγητής πανεπιστημίου Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Λάρισας κ. Δημήτρης Κουρέτας.

Στη συνέχεια έγιναν οι τιμητικές βραβεύσεις από τον Σύνδεσμο

Πρώτη βραβεύτηκε η κ. Βάσω Γκατζούλη (αθλητικογράφος του athleticlarissa) για την προσφορά της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας. Την βράβευση έκανε ο κ. Γιάννης Αλεξούλης.

Ο κ. Χρήστος Αγγελής (προπονητής και παλιός παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας).

Ο κ. Νίκος Λιούπας (προπονητής και Αντιπεριφερειάρχης).

Ο κ. Θανάσης Λαγγούρας (παράγοντας του Ηρακλή Λάρισας και του Διλόφου).

Ο κ. Παναγιώτης Καραβασώνης (παλιός πρόεδρος της ΕΠΣΛ, παλιός πρόεδρος του Δωτιέα Αγιάς και διευθυντής στην Αγροτική Τράπεζα).

Το φλουρί της πίτας βρήκε ο υπάλληλος της ΕΠΣΛ κ. Ηλίας Σελιώνης ενώ δόθηκαν στους τυχερούς και δώρα.