Βαθμολογία

ΟΦΗ – Λαμία 1-3

Με τριάρα σε δύσκολη έδρα είναι δυνατόν να τίθεται θέμα παραμονής; Η Λαμία έβγαλε χαρακτήρα το βράδυ της Δευτέρας (18/2) στο «Γεντί Κουλέ» και κόντρα στον ΟΦΗ, που με τη σειρά του έχει στόχο τη σωτηρία, πήρε επιβλητικό διπλό με 3-1, ανεβαίνοντας έτσι στην 9η θέση της Σούπερ Λίγκας μετά από 21 αγωνιστικές.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο και στη συνέχεια με κυνικό τρόπο... ξέρανε τον αντίπαλό της, δείχνοντας ότι αξίζει πολύ περισσότερα πράγματα από το να ανανεώσει απλά την παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία εν όψει της επόμενης σεζόν.

Έχουν γεμάτο ρόστερ οι «κυανόλευκοι», ποιοτικές λύσεις σε όλες τις γραμμές και η λογική λέει ότι τα θετικά αποτελέσματα θα συνεχιστούν στα εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μπερτόλιο, Δημούτσος, Αντέτζο και Μελίσσας οι κορυφαίοι των νικητών, την ίδια στιγμή που η ομάδα του Χάιμε Βέρα με 17 βαθμούς διατηρείται 14η και σε δυσχερή θέση.

Ο Χιλιανός τεχνικός θέλει να βλέπει τον ΟΦΗ να παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που έκαναν οι παίκτες του στο α' ημίχρονο, αλλά με τόση δυσκολία στο σκοράρισμα και αφέλεια ανασταλτικά δεν μπορεί να σωθεί η κατηγορία.

Ναμπί και Φερέιρα ήταν εξαιρετικοί για 45 λεπτά, όμως με φορ χαμηλών δυνατοτήτων σαν τον Πέρσον δουλειά δεν γίνεται και σίγουρα φάνηκε η απουσία των τραυματιών Γιακουμάκη και Βουό.

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Δεληγιαννίδης, Κοροβέσης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Μεγιάδο (75' Koυτσιανικούλης), Κυριακίδης (62' Σακόρ), Βαζ (67' Νέιρα), Φερέιρα, Ναμπί, Πέρσον.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Σκόνδρας (46' λ. τρ. Ασίγκμπα), Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τομάς, Καραμάνος, Μπερτόλιο (76' Πίτι), Τσούκαλος (56' Επστάιν).