Βαθμολογία

Πιάνιτς: «Πολλές οι ομοιότητες μας με Ατλέτικο Μαδρίτης»

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την φάση των "16" του Champions League που θα λάβει χώρα την Τετάρτη (20/2 22:00) έκανε ο μέσος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Μιραλέμ Πιάνιτς.

Ο έμπειρος μέσος δήλωσε ότι η ομάδα του έχει πολλές ομοιότητες με την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία ανέφερε ότι έχει έξτρα κίνητρο γιατί ο τελικός διεξάγεται στην έδρα της, αλλά και η Γιούβε νιώθει δυνατοί παρά το σοκ του αποκλεισμού στο κύπελλο από την Αταλάντα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα Πιάνιτς:

«Η φιλοσοφία που έχουν στο παιχνίδι τους δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί καθόλου, οπότε εναπόκειται σε εμάς να ελέγξουμε και τους δύο αγώνες και κυρίως να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε ένα γκολ στη Μαδρίτη. Η Ατλέτικο έχει πολλές ομοιότητες με τη Γιούβε, και οι δύο ομάδες είναι συμπαγής, αφήνουν ελάχιστους χώρους και δεν δέχονται πολλά γκολ.

Το γεγονός πως ο τελικός φέτος διεξάγεται στην έδρα τους, στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», τους δίνει κίνητρο επειδή θέλουν να παίξουν έναν τελικό στην έδρα τους. Έχουν παίξει σε δύο τελικούς τα τελευταία πέντε χρόνια, όπως κι εμείς. Σαν ομάδα νιώθουμε πολύ δυνατοί, παρά το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε στο κύπελλο από την Αταλάντα. Αυτή είναι μία σημαντική χρονιά και πρέπει να συγκεντρωθούμε».