Βαθμολογία

Μόνο ιντερνετικά το Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σούπερ ντέρμπι στην φάση των "16" του κυπέλλου Αγγλίας σήμερα (18/2) στις 21:30 με την Τσέλσι να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νοκ-άουτ αναμέτρηση.

Παιχνίδι που θα μεταδοθεί ΜΟΝΟ από την ιστοσελίδα του skai.gr σε περιγραφή του Μιχάλη Τσώχου και στο οποίο ο νικητής θα προκριθεί στην προημιτελική φάση του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού.

Αυτό που πάντως προκαλεί ερωτήματα στους φιλάθλους και δικαιολογημένα είναι γιατί υποβαθμίζεται έτσι αυτό το προϊόν. Θυμίζουμε ότι λίγο μετά την αυγή του 2019 το κανάλι του Φαλήρου απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του κυπέλλου Αγγλίας, ήτοι από την φάση των "32" μέχρι τον μεγάλο τελικό τον Μάιο.

Όμως ο σταθμός δεν προβάλλει όπως πρέπει τους αγώνες καθώς αν εξαιρεθεί το παιχνίδι Άρσεναλ - Μάντσεστερ, όλα τα υπόλοιπα που μεταδόθηκαν, ήταν σε μαγνητοσκόπηση!!!! αργά τα μεσάνυχτα. Για την φάση των "16" μάλιστα δεν μεταδόθηκε ΚΑΝΕΝΑ ματς μέχρι στιγμής και το σημερινό θα καλυφθεί μόνο ιντερνετικά.

Αν δεν ήθελε ο ΣΚΑΙ και ο κάθε ΣΚΑΙ τα τηλεοπτικά δικαιώματα γεννάται το εξής απλό και χωρίς να χρειάζεται μυαλό Αϊνστάιν ερώτημα, για ποιο λόγο απέκτησε τα δικαιώματα, όταν δεν προβάλλει και δεν διαφημίζει το προϊόν αυτό.