Βαθμολογία

«Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον μαλ…»

Προαναγγελία αποχώρησης όσα είπε ο Μανουέλ Ρόκα στη συνέντευξη Τύπου… Εκνευρισμένος και γλαφυρός στη συνέντευξη Τύπου ο Μανουέλ Ρόκα, τόνισε:

«Στην Ελλάδα, αλλά και στην Ισπανία βιαζόμαστε και είμαστε ικανοί να γκρεμίσουμε κάτι που κτίζεται για καιρό . Θεωρώ τιμή μου που είμαι προπονητής στον Ηρακλή, αλλά ήρθα εδώ για να κτίσω κάτι γερό και στέρεο, να φτιάξω μια ομάδα δυνατή, με φιλοσοφία το καλό ποδόσφαιρο, ώστε κι αν ανέβει κατηγορία να είναι ικανή να κοιτάει ψηλά.

Δεν είμαι εδώ για να κάνω τον μ… α! Θα πρέπει να αποφασίσουμε αν μπορούσε να οργανωθούμε με προοπτική το αύριο. Έχω να δω από κοντά τα παιδιά μου τόσο καιρό. Τα βλέπω μόνο μέσω Skype.

Η δεύτερη ομάδα έχει 4-5 παικταράδες. Δεν αποτελεί λύση το να κάνουμε τόσες μεταγραφές μέσα στη σεζόν, με παίκτες, που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Πρέπει να έχουμε μια ομάδα χωρίς οικονομικά προβλήματα, χωρίς να παραβλέπω και το γεγονός ότι πρέπει να πληρώνουμε και τα χρέη που υπάρχουν. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Δίνουν και τη ψυχή τους ακόμη. Ο Περόνε προσπάθησε να παίξει, ο Βιτλής και ο Κωστούλας συνέχισαν τον αγώνα τραυματίες, ο Κλέιτον δεν μπορούσε να τρέξει”.

Πηγή: bluarena.gr