Βαθμολογία

Πέρασε από την Ελάτεια το Καλοχώρι!

Μία σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας σημείωσε η Αναγέννηση Καλοχωρίου στην έδρα της Ελάτειας (1-2). Πέντε δοκάρια για τους νικητές και χαμένες ευκαιρίες.

Στο 20’ ο Χριστοδούλου με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1. Στο 25’ και 35’ οι Μπράτσια και Ζαβρής είχαν κάθετο δοκάρι. Στο 55’ η Θύελλα έφερε το ματς στα ίσα, όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Χαδουλός και ο Μουστάκας στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 60’ ο Μπράτσια είχε κάθετο δοκάρι, στο 80’ χαμένη ευκαιρία για την Ελάτεια, όταν ο Ζάρας πήρε το ριμπάουντ ύστερα από ασθενή απόκρουση του Δήμου και με άδειο τέρμα έκανε το πλασέ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο ίδιο λεπτό ο Σαϊτης για το Καλοχώρι είχε κάθετο δοκάρι. Στο 85’ ο Καραπατσακίδης είχε το πέμπτο δοκάρι, ο Τσιρώνης Γ. όμως με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και το τελικό 1-2.

Θύελλα Ελάτειας (θανάσης Γιακουβής): Πατρώνας, Τασιόπουλος, Τσιάνας, Μουστάκας, Παπαϊωάννου, Μικερτζής, Τζοβάρας, Χαδουλός, Τσιάκος, Ζάρας, Γιακουβής (46’ Κοσμάνος).

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Δήμου, Τσιρώνης Α., Μπαλοδήμος, Τσιρώνης Γ., Ντανίκας, Πλιάτσικας, Δούρος, Ζαβρής (70’ Λούγκος), Μπράτσια, Καραπατσακίδης (75’ Σαϊτης), Χριστοδούλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Ζαχαρός, Μπράμης, Κουτίνα.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ