Βαθμολογία

Την δόξα… η Ραχούλα (PICS)

Μια σπουδαία νίκη σημείωσε την Κυριακή (17/2) η Δόξα Ραχούλας, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 της Μάνδρας για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Στο 15’ το σουτ του Αργυρακούλη για τη Δόξα και το σουτ του Παπανικολάου για τη Μάνδρα πέρασαν άουτ. Στο 20’ ύστερα από ασίστ του Σταμπολάκη, ο Μηταλούλης με σουτ έκανε το 1-0. Στο 40’ το σουτ του Σκάκου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην επόμενη φάση ο Θεοχαρούλης έδωσε για τον Χασιώτη που ανατράπηκε, δόθηκε πέναλτι, εκτέλεσε εύστοχα ο Αργυρακούλης για να κάνει το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας τη σέντρα έκανε ο Τζανακούλης και ο Σταμπολάκης μόνος του απέναντι από το τέρμα έστειλε τη μπάλα άουτ. 65’ και 70’ αντέδρασε η Μάνρα με δύο καλά σουτ του Τεκέδη που πέρασαν άουτ. Στο επόμενο λεπτό ωραίος συνδυασμός του Χασιώτη με τον Γκομοσίδη με τον τελευταίο να αστοχεί και στο 78’ το σουτ του Τεκέδη πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Τζάνακας, Θεοχαρούλης Μ. (65’ Τζανακούλης), Σκάκος, Εμμανουήλ, Σάλα, Σταμπολάκης (72’ Σταμουλάκης), Θεοχαρούλης Α., Αργυρακούλης, Γκομοσίδης, Μπαλούλης (30’ λ.τ. Χασιώτης).

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Γιάννης Παπαναστασίου): Ράϊδος, Παπαδόπουλος Ν.Δ., Τζήκας, Οσμάνι (75’ Φιλοκώστας), Φασούλας, Τσιλιλής (80’ Νικολαϊδης), Τεκέδης, Αλκία (70’ λ.τ. Ζούγκα Μαν.), Πικούλης (65’ Ζούγκα Μαρ.), Παπανικολάου, Μπατζιανούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Αρχοντής, Ζαχαρός.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ