Βαθμολογία

Δύο «ροπαλιές» από τον Ηρακλή Χάλκης για την Πελασγιώτιδα (PICS)

Συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι στην Χάλκη την Κυριακή (17/2) ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και την Πελασγιώτιδα για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολύ δύναμη και πάθος και από τις δύο ομάδες, λιγοστές ευκαιρίες και ένα γκολ στο 37’ για τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη ο Ηρακλής παρουσιάστηκε καλύτερος για να φτάσει στο 65’ και να «κλειδώσει» τη νίκη με 2-0. Μετά το δεύτερο γκολ οι παίκτες της Χάλκης έβγαλαν «φτερά» στα πόδια τους και κέρδισαν την «Πέλα».

Όλη η ομάδα του Ηρακλή Χάλκης παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική με πραγματικό ηγέτη το Νίκο Πρίφτη που είναι πολυτέλεια για την κατηγορία. Στο 67’ τραυματίστηκε στο γόνατο με αφόρητους πόνους, σύμφωνα με τον γιατρό του αγώνα κ. Στέλιο Αϋφαντή φαίνεται να μην υπέστη μηνίσκο ή χιαστό, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και θα περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Το athleticlarissa εύχεται περαστικά και σιδερένιος!

Από την ομάδα του Ηρακλή Χάλκης ξεχώρισαν οι νεαροί Τσάντο και Μπακαλούλης Δ., καθώς και ο Λένας με τον Καλογιάννη για το πάθος τους. Στο 3’ καλό σουτ του Πωτού από πλάγια θέση, με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πρίφτη και να καταλήγει άουτ. Στο 23’ μπαλιά – τρύπα του Βογιατζή Χ. για τον Τσάντο, τον κίνδυνο αποσόβησε σε κόρνερ ο Πατσώνης πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτα του Τζήμα.

Στο 37’ ο Λένας με τον Καλογιάννη έκαναν το ένα – δύο με τον τελευταίο να κάνει το πλασέ και το 1-0. Στο 65’ το φάουλ εκτέλεσε ο Βογιατζής Σ., την κεφαλιά ο Τσάβος για το 2-0. Στο 75’ μεγάλη ευκαιρία για τον Καλογιάννη που βρέθηκε τετ α τετ, τον σταμάτησαν οι αμυντικοί πριν κάνει την κεφαλιά. Στο 78’ την αντεπίθεση του Γελαλή σταμάτησε με αυτοθυσία με τα πόδια ο έμπειρος Χρήστος Πρίφτης.

Στο 82’ ο Καλογιάννης μέσα στη περιοχή έδωσε για τον Μπακαλούλη, αυτός το πρώτο σουτ έδιωξαν οι αμυντικοί, το δεύτερο ο Λένας η μπάλα κόντραρε σε σώματα και τρία λεπτά μετά τεράστια ευκαιρία χαμένη από τον Λένα, με την μπάλα να περνάει παράλληλα με την εστία.

Ηρακλής Χάλκης (Γιάννης Τσαλάγκας): Πρίφτης Χ., Θυμάκης (81’ λ.τ. Μούτσο), Βογιατζής Σ., Τσάβο, Ντινούλης, Πρίφτης Ν. (67’ λ.τ. Παπαδημητρίου), Τσάντο, Μπακαλούλης Δ., Λένας (88’ Γκουγκότης Κ.), Βογιατζής Χ., Καλογιάννης.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Λαζαρίδης (42’ λ.τ. Γκαραβέλας), Γούργος, Χατζηκαμαγιάννης, Πατσώνης, Μούτος (46’ Νυχτερίδας), Ζιούστης (85’ Κουτσικούλης), Τσιγγάνης (88’ Ντογκάνι), Γελαλής, Δαμασιώτης, Πωτός.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Ντανταλής, Κοντογιώργος.