Βαθμολογία

Άρης - Πανιώνιος 1-1

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το σημερινό (17/2) παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο στο "Κλ. Βικελίδης" για την 21η αγωνιστική της Super League.

Παιχνίδι που έδωσε από ένα βαθμό στις δύο ομάδες με τον Άρη να παραμένει πέμπτος έχοντας 33 βαθμούς και ενώ μπαίνει στην τριάδα των ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ενώ ο Ιστορικός έφτασε τους 23 βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

Οι "κιτρινόμαυροι" έμειναν μόλις από το 11' με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπάσα για το επικίνδυνο και αντιαθλητικό μαρκάρισμά του στον Μακσίμοβιτς και ενώ τρία λεπτά αργότερα ο παίκτης του Πανιωνίου έγινε αλλαγή καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Άρης άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ματίγια και κακό υπολογισμό της μπάλας από τον Κότνικ που φέρει ευθύνη για το γκολ. Ο Πανιώνιος δεν το έβαλε κάτω και στο 56' έφτασε στο 1-1 με πλασέ του Τσιλούλη.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Ρόουζ, Δεληζήσης (68' Φετφατζίδης), Κόρχουτ, Ματίγια, Μπάσα, Ματέο Γκαρσία (64' Βέλεθ), Λάρσον, Ντιγκινί, Τόνσο (77' Μαρτίνεθ).

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόσιτς, Κόρμπος, Μακσίμοβιτς (14' Πίρις), Μακρύλλος, Τσιλούλης (87' Καμαρά), Σιντι Αλί (80' Σπιριντόνοβιτς), Ντουμιρσάι.