Βαθμολογία

Λύτρωση στο φινάλε, Αμυγδαλέα - Αμπελωνιακός 2-1

Μία πολύ σπουδαία νίκη στη μάχη της απευθείας παραμονής πανηγύρισε σήμερα (17/2) ο Αετός Αμυγδαλέας που νίκησε 2-1 τον Αμπελωνιακό για την 18η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Νίκη που επετεύχθη στο φινάλε για τον Αετό ο οποίος σκαρφάλωσε στους 17 βαθμούς και είναι στο -3 από την απευθείας παραμονή, ενώ ο Αμπελωνιακός έχασε έδαφος στη μάχη της τετράδας καθώς παρέμεινε στους 27 πόντους και στο -4 από τον τέταρτο Αετό Μακρυχωρίου.

Ο Κουρούκας στο 16' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ στο 25' ο Βαλατσός έφερε το ματς στα ίσια, με το 1-1 να αποτελεί το σκορ του ημιχρόνου. Τελικά με την συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Περδίκης βρέθηκε στη κατάλληλη θέση και πέτυχε το γκολ της νίκης για την ομάδα του.

Διαιτητής: Αντωνίου Γ., Α’ Βοηθός: Παπαγεωργίου Μ., Β’ Βοηθός: Κοσμάνος Α.

Αετός Αμυγδαλέας: Κωνσταντίνου Α., Καλαϊτζής Π. (69′ Ντάσκας α.), Βαρλάγκας Π. (55′ Φιλίππου Β.), Περδίκης Σ., Παπακωστούλης Β., Παραφέστας Ζ., Παπαδάμου Χ. (66′ Ανδριανόπουλος Β.), Παρασκευούδης Ε., Κουρούκας Β. (88′ Πλης Α.), Τσεκούρας Π., Ντάλλας Γ.

Αμπελωνιακός: Φαρμάκας Ε., Φουδούλης Γ., Γούτος Ν., Μεσημέρης Β., Δαλακώνης Χ., Μητρούσκας Ι. (90′ Hoxha K.), Βαλατσός Ε. (71′ Κατσής Κ.), Χατζούλης Ε., Βούκιας Σ. (77′ Αλατάς Δ.), Αλεξανδρής Δ., Καραλής Γ. (85′ Καραγιάννης Π.).