Βαθμολογία

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ο χορός του Φαλανιακού (PICS/VIDEO)

Έτσι γλεντάει ο Φαλανιακός! Μία βραδιά που θα μείνει χαραγμένη για πάρα πολλά χρόνια έγινε το Σάββατο (16/2) στο «Crimson Cafe» στην Φαλάνη.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Φαλανιακού πραγματοποιεί ονειρεμένη χρονιά και θέλει το καλοκαίρι να πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ. Αυτό ήταν εξάλλου και το σύνθημα που κυριάρχησε στην όμορφη βραδιά που έγινε παρουσία πλήθος κόσμου. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από φίλους του Φαλανιακού που έσπευσαν να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το λόγο στο βήμα πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αστέριος Αμανατίδης που ευχαρίστησε όλους όσους ήταν στη βραδιά και ζήτησε την βοήθεια όλου του χωριού στη φετινή προσπάθεια. Ενώ έδειξε την πεποίθησή του πως το καλοκαίρι η ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο.

Η βραδιά περιελάμβανε ζωντανή ορχήστρα (Κώστας Σμόλικας στο κλαρίνο, Βαγγέλης Τόρης και Γιώργος Αγγέλης στη φωνή με την ορχήστρα τους) με πολύ καλή μουσική, καθώς και άφθονο ποτό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το γλέντι δεν είχε προηγούμενο με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Αποστόλη Καρακίτσιο να δίνει ρέστα…

Στην εκδήλωση ήταν εκ μέρους της ΕΠΣΛ οι κύριοι Ευάγγελος Αλατάς και Ειρηναίος Καρυώτης, o αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος και ο Θανάσης Δρυστέλλας (υποψήφιος με την Ρένα Καραλαριώτου).

Επίσης στην εκδήλωση ήταν η κ. Αθηνά Σιαφαρίκα (υποψήφια βουλευτής από τον Τύρναβο), ο κ. Κώστας Λυγούρας (πρόεδρος παλαιμάχων Φαλανιακού και  τοπικός σύμβουλος).

Επίσης η πρόεδρος του συλλόγου αιμοδοτών Φαλάνης κ. Ειρήνη Μάνη, ο κ. Μιχάλης Τσακίρης (δημοτικός σύμβουλος Λάρισας), καθώς και ο κ. Παναγιώτης Παππάς (πρόεδρος Ατρόμητου Δασοχωρίου).

Δείτε εικόνες μέσα από το athleticlarissa που ήταν εκεί…

Δείτε πλάνα μέσα από το athleticlarissa που ήταν εκεί…

">http://

">http://

">http://