Βαθμολογία

Μεγαλοπρεπής εκδήλωση των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας (PICS/VIDEO)

Με μεγαλοπρέπεια γιορτάστηκε το Σάββατο (16/2) η εκδήλωση των Παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας που έλαβε χώρα στο ουζερί – μεζεδοπωλείο του Κώστα Κολομητρούση, αφού βραβεύτηκαν εξέχουσες μορφές του ποδοσφαίρου που μεγαλούργησαν στις μέρες τους.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την εκδήλωση συντόνισε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων κ. Απόστολος Φωτάκης. Τιμήθηκαν δύο εξέχοντα πρόσωπα που προέρχονται από τα σώματα ασφαλείας.

Ο λόγος για τον στρατηγό (όπως αποκαλείται) και αποστρατεύτηκε, πρόκειται για τον κ. Ιωάννη Τόλια (πρώην διευθυντή ΕΛ.ΑΣ.), καθώς και τον κ. Θοδωρή Νάκα (επισμηναγό, διοικητή Μ.Μ. της 111 Π.Μ. Αγχιάλου και πρόεδρο επίλεκτων παλαιμάχων Θεσσαλίας).

Αν και αριθμεί μόλις δύο χρόνια ο σύλλογος των παλαιμάχων του Απόλλωνα Λάρισας έχει πολύ μεγάλη απήχηση αφού πατά σε στέρεες βάσεις και προχωράει με γρήγορους ρυθμούς.

Ο κ. Φωτάκης αναφέρθηκε στην μεγάλη πορεία που κάνει ο σύλλογος στην Football League, άφησε όμως αιχμές αφού δεν παρέστη η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας στην εκδήλωση.

Ο κ. Ζήσης Ντελόπουλος μίλησε για το όραμα που έχει ΑΕΛ και Απόλλων Λάρισας να συνεργάζονται σε όλους τους τομείς και σε βάθος χρόνου οι παίκτες να μπορούν να είναι από το νομό.

Ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής του Απόλλωνα κ. Χρήστος Τερζούδης μίλησε για την ακαδημία του Απόλλωνα που είναι από τις μεγαλύτερες αφού αριθμεί πάνω από 300 παιδιά. Ζήτησε την στήριξη όλων για να μπορέσουν να γίνονται όλα σε στέρεα πρότυπα.

Όλοι οι παλαίμαχοι από την πλευρά τους στηρίζουν την ομάδα του Απόλλωνα αφού από εκεί ξεκίνησαν. Η διοίκηση των παλαιμάχων απαρτίζεται απ’ τους: Αποστόλη Φωτάκη, Μιχάλη Μπίζιο, Κώστα Κολομητρούση, Δημήτρη Τσαπατώρη και Θωμά Αλεξούδη.

Παρόντες παλαίμαχοι ήταν: Γώγουλας Ιωάννης, Μπουρονίκος Ιωάννης, Κανιάς Βασίλης, Φωτάκης Κων/νος, Μπλιούμπας Δημήτρης, Φωτάκης Άκης, Αντωνίου Δημήτριος, Μπακαρός Μπάμπης, Κακαγιάννης Νικόλαος, Αγγελής Χρήστος, Καρβούνης Σωτήρης, Κανελιάς Αθανάσιος, Δρυστέλας Δημήτρης, Αναστασίου Αθανάσιος, Κούτσικος Ιωάννης, Κώτσιος Βαγγέλης, Γκαραγκούνης Δημήτριος, Ντελόπουλος Ζήσης, Μάρκου Σωτήρης, Τσίπας Γεώργιος, Γκουσγκούνης Δημήτριος, Σκοτεινιώτης Δημήτριος, Αργυρακούλης Βασίλης, Μάγγος Τριαντάφυλλος, Γκάτας Χρήστος, Ντελόπουλος Αθανάσιος, Φιλιππούλης Κώστας, Τρουβάς Βαγγέλης, Νανούλης Νίκος, Γκούρας Στάθης, Θεοδώρου Γεώργιος, Σεΐζης Χρήστος, Μπέης Παναγιώτης, Τάσος Μπεριτζάς.

Τον ερασιτέχνη εκπροσώπησαν οι Χρήστος Τερζούδης (πρόεδρος) και Θάνος Μαργαριτόπουλος (γραμματέας). Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν οι: Τάκης Παραφέστας, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Ντεμενούκας Στέλιος, Δρυστέλλας Θανάσης, Γιάννης Καλογιάννης καθώς και ο Τάσος Μπατζογιάννης που προσέφερε την πίτα, ιδιοκτήτη του «Σοκολά» και είναι πάντοτε δίπλα στην ομάδα προσφέροντας τις γλυκές λυχουδιές.

Δείτε εικόνες μέσα από το athleticlarissa που ήταν εκεί…

Δείτε πλάνα μέσα από το athleticlarissa που ήταν εκεί…

">http://

">http://

">http://