Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 0-2

Ο Ατρόμητος πήρε το διπλό με 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα το βράδυ του Σαββάτου (16/2) για την 21η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας και με 39 βαθμούς είναι πλέον στο -1 από την τρίτη της κατάταξης ΑΕΚ.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι παρουσιάστηκε αποτελεσματική επιθετικά, ενώ ο Μέγιερι έδειξε την κλάση του στο πρώτο 45λεπτο και επενέβη καίρια όσες φορές χρειάστηκε, με τους «κυανόλευκους» να επιβάλουν την ανωτερότητά τους στο β' ημίχρονο και να φτάνουν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Ο Αυστριακός τεχνικός, μάλιστα, επέλεξε να κατεβάσει μια ενδεκάδα χωρίς καθαρόαιμο αμυντικό χαφ και του βγήκε αυτή η κίνηση, καθώς Ούμπιντες και Ενσικουλού πρόσφεραν πολλά στο χώρο του κέντρου.

Ο Κουλούρης ήταν συνεπής στο ραντεβού με τα γκολ, ο Ουάρντα πανηγύρισε το πρώτο του τέρμα μετά την επιστροφή του στο Περιστέρι, την ίδια στιγμή που η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έκανε βήματα πίσω και... πέταξε στα σκουπίδια τη νίκη της περασμένης εβδομάδας επί του Παναθηναϊκού.

Δεν πήρε πολλά πράγματα ο Κρητικός τεχνικός από τα επιθετικά του ατού (Αθανασιάδης, Μάνος, Νικολιάς) κι έτσι οι Ηπειρώτες με 20 βαθμούς διατηρούνται στη 13η θέση και προφανώς συνεχίζουν να αγχώνονται για την παραμονή τους στη μεγάλη κατηγορία. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Μπουκουβάλας, Κάστρο (71' Λεό), Βιντάλ (67' Πάντελιτς), Γιάκος, Νικολιάς, Αθανασιάδης, Μάνος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Καρασαλίδης, Σάκιτς, Ούμπιντες (90'+3 Κιβρακίδης), Ενσικουλού (88' Μανούσος), Κατράνης, Ουάρντα (82' Μπουσούλατζιτς), Μπρούνο, Κουλούρης.