Βαθμολογία

Με χατ-τρικ Καλτσά η Αστραπή, 4-0 το Ελευθεραί

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Καλτσά που σκόραρε τρία τέρματα, η Αστραπή Νέας Πολιτείας επιβλήθηκε με 4-0 του Ελευθεραί για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Τσότσου είχε σε μεγάλη μέρα τον έμπειρο φορ ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα με τη Νέα Πολιτεία να πιάνει στους 22 βαθμούς την σημερινή αντίπαλό της.

Αφού το σκορ άνοιξε στο 26' με αυτογκόλ του Κολοβού, ο Καλτσάς στο 36' έκανε το 2-0 για την ομάδα και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε και το 3-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 59' ο Καλτσάς πέτυχε το τελικό 4-0 και το προσωπικό του χατ-τρικ.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Κατσίκας, Σκόμπας, Χλωρός, Κατσιάνος, Ζήσης, Καφφές (65′ Σιώκας), Καλτσάς, Φακίτσας, Γερακίνης (65′ Σκουλίδης), Ταρταμπούκας (70′ Σταθάκος), Πράπας (55′ Αντωνόπουλος).

Ελευθεραί (Άκης Ταυλαρίδης): Μόσιαλος, Βασιλόπουλος (65′ Ανυφαντής), Δάσσιος, Βλησαρούλης, Κολοβός (46′ Καρβούνης), Βενέτης (60′ Χατζής Γ.), Ζησόπουλος, Καραγκιόζης, Θεοδώρου, Καλφούντζος (75′ λ.τ. Μασρί), Παιδής.