Βαθμολογία

Καθάρισαν εύκολα οι Άγιοι Ανάργυροι, 4-0 το Μεσοχώρι

Εύκολο απόγευμα είχε σήμερα (16/2) ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων που επιβλήθηκε 4-0 της ουραγού Ελπίς Μεσοχωρίου για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Νίκη που φέρνει τον Ατρόμητο στους 26 πόντους, ενώ 6 έχουν οι ουραγοί σε ένα ματς που ο Ατρόμητος το καθάρισε από το ημίχρονο με το 3-0 και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δάσσιο που πέτυχε δύο γκολ.

Ο έμπειρος άσος του Ατρόμητου άνοιξε το σκορ στο 27' και πέτυχε το 2-0 στο 33', πριν σκοράρει στο 41' ο Δοξαριώτης για το 3-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μητρακούλης, δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Ιγούμενος, Παναγιώτου, Αντωνίου, Ντουρουντάκης (55′ Κατσογιάννης), Δοξαριώτης, Κολοβός, Γκαραβέλης Ευθ. (71′ Γκούγκλας), Μητρακούλης, Αμαρλαριώτης (55′ Πολύμερος), Δάσσιος, Τσιρβούλης (78′ Τζεμολάρι).

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Λικάι, Χαράλαμπος (55′ Μαρκούγιας), Μουσιάρης, Καρατζιόλης (60′ Μούσιος), Λέτσιος, Φράτζας, Καλογιάννης (75′ Πατσιτός), Καρακώστας, Κουζιώνης (75′ Μυλωνάς), Τσιάρας, Καραμάνος.