Βαθμολογία

Νίκη παραμονής για Προμηθέα, 2-0 την Αμπελιά

Σημαντικό τρίποντο το απόγευμα του Σαββάτου (16/2) για τον Προμηθέα ΑΕ Λάρισας με 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς για την 17η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Παιχνίδι στο οποίο ο Προμηθέας με τη νίκη αυτή έφτασε τους 23 βαθμούς στη μάχη της παραμονής και σίγουρα με νίκες όπως αυτή κόντρα στην πρωτοπόρο της κατηγορίας ο Προμηθέας δεν έχει να φοβάται τίποτα. Από την άλλη η Αμπελιά έφτασε τους 36 πόντους, αλλά είναι ισόβαθμη πλέον στο ρετιρέ με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που κύλησε 0-0, ο Πρισακάρου, δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης έκανε το 1-0 για την ομάδα του και στο 88' ο Παπαδόντας διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας (Β. Στεφανής): Παπαδημητρίου, Πατσούρας Ν. (92΄ Καπετανόπουλος), Ψύρρας, Σκαφιδάς, Καρβουνάρης (84΄ Ρουμπιές), Τζουρτζουκλής, Παπαδόντας, Αλίου, Πρισακάρου, Τριτάρης (90΄ Πατσιούρας Β.), Δολμές (58΄ Πότσης)

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Α. Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Μ., Σερίφης Β. (69΄ Γεωργούλας Θ.), Σελήνης, Κολοβός Κ., Σαϊτης, Περήφανος, Γαρουφαλιάς, Σαμαράς, Σουλτούκης, Αγγέλης, Βέης (55΄ Κόκκινος).