Βαθμολογία

Κρίθηκε στην επανάληψη το ντέρμπι του Μαυροβουνίου (PICS)

Μαυροβούνι και Αβέρωφ αναμετρήθηκαν το Σάββατο (16/2) για την 17η αγωνιστική της Α1’ ΕΠΣΛ με τις δύο ομάδες να παίρνουν στο φινάλε από έναν βαθμό (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δυνατό ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς την παραμικρή ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 55’, όταν το λάθος γύρισμα του αμυντικού Νότα, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Λιλολάρι και με πλασέ έκανε το 0-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα το σουτ του Σπανού μέσα στην περιοχή σταμάτησε ο Λιλολάρι αφού η μπάλα κατευθυνόταν για τα δίχτυα του Κατωτικίδη.

Πίεσε το Μαυροβούνι και στο 65’ είχαμε την μπαλιά «τρύπα» του Τριάντη για τον Χατζηλιάδη, αυτός με τη μία το σουτ μπλόκαρε με την δεύτερη προσπάθεια ο κίπερ του Αβέρωφ.

Παρότι στο 75’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν ο Κολιοφούτης δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη φάνηκε να μην τους επηρεάζει αφού στο 80’ έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Μπατζέλας έβγαλε τη σέντρα και ο Βούκουτος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες και η διαιτησία ήταν άψογη.   

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας, Σάπιος, Νότας, Κολιοφούτης, Τατσέλος, Σπανός (60’ Τριάντης), Μπατζέλας Ν., Χατζηλιάδης Σ., Αρσένης, Βούκουτος.

Αβέρωφ (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Κατωτικίδης, Πατρίκης, Στεργίου, Μούτσα, Μπαστούνης, Λιλολάρι, Μπαρούτας, Γραμμένος (75’ Μητσιός), Κουσιάς (83’ Ελευθέρογλου), Κυριάκος, Κοτρώτσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Μάνος, Πατέτσος.