Βαθμολογία

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στα Βούναινα (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι διεξήχθη το Σάββατο (16/2) στα Βούναινα, όπου η ομώνυμη ομάδα αναμετρήθηκε με τον Πύρρο. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο τελικό 1-1.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ. Το ματς έγινε σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο, με ηλιόλουστο καιρό και παρουσία αρκετού κόσμου. Και οι δύο ομάδες θέλανε τη νίκη όμως τελικά καμία δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Αξίζει να αναφέρουμε πως για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Ρουμελιώτης στο 80’ και ένα λεπτό πριν ο Λέτσιος για τον Πύρρο.

Επίσης στο 54’ αποβλήθηκαν από τους δύο πάγκους οι προπονητές των ομάδων (Αγγλόπουλος και Βασίλης). Τέλος αποβλήθηκε από τον πάγκο του Πύρρου και ο Κιόρογλου στο 49’.

Παιχνίδι που παίχθηκε κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και την αγωνία να «χτυπάει κόκκινο» μέχρι το 95’ όταν και σφύριξε για τελευταία φορά ο διαιτητής του ματς.

Στο 12’ ο Ρουμελιώτης για τα Βούναινα έκανε το διαγώνιο σουτ η μπάλα πέρασε όμως άουτ. Το 1-0 σημειώθηκε στο 25’. Ο Τζατζάκης έκανε πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, έδωσε πάσα στον Βράκα που την κατάλληλη στιγμή έκανε το σουτ και έτσι άνοιξε το σκορ.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο Μούρι για τον Πύρρο απείλησε με ένα σουτ το οποίο όμως μπλόκαρε ο Χαβίλας. Τελευταία φάση στο πρώτο μέρος στο 45’ όταν ο Βράκας εκτέλεσε το φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Αγραφιώτη. Στην επανάληψη ο Πύρρος ανέβασε στροφές και έφερε το ματς στα ίσα στο 67’ με ωραίο τελείωμα του Λάτα (1-1).

Στο 73’ ο Μούρι έκανε ξανά ένα καλό σουτ με τον Χαβίλα να διώχνει σε κόρνερ. Τελευταία φάση στο 78’ για τα Βούναινα. Ο Τζατζάκης έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ με τους αμυντικούς του Πύρρου να διώχνουν με κεφαλιά πάνω στη γραμμή.   

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Βλασαρούλης (73’ Μερτζανίδης Φ.), Κατσιώτης, Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης Η. (51’ Κυπαρίσσης), Μούμος, Ρουμελιώτης, Κορδέλας, Τζατζάκης, Βράκας, Νεστορίδης.

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Αγραφιώτης, Μάρης, Κατσής, Λίτσα, Κάτσας, Λάτα (92’ Τζόγκας), Μούρι, Αλεξανδρής (65’ Αλλιάϊ), Νικούλης, Λέτσιος, Παύλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Παραφέστας, Γκαρέλης.