Βαθμολογία

Παντελής Παντελίδης: Το συγκινητικό αφιέρωμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Την ερχόμενη Δευτέρα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη μέρα που ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Στην εκπομπή “The 2night Show”, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι συνεργάτες του ετοίμασαν και παρουσίασαν το βράδυ της Τετάρτης ένα βίντεο – αφιέρωμα στη μνήμη του αδικοχαμένου Παντελή.

«Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 18 Φλεβάρη, κλείνουν τρία χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, του Παντελή, του Παντελή μας. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες, ο καθένας από εμάς που τον γνώρισε λίγο ή πολύ, σίγουρα έχει κρατήσει πράγματα για τον εαυτό του. Το θεωρώ χρέος κι εγώ, αλλά και οι άνθρωποι της εκπομπής, το θεωρήσαμε χρέος, πέραν του ότι ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε ο Παντελής σε τηλεοπτικό πλατό, μέσα εδώ, σε αυτό το χώρο, ακριβώς σε αυτό το σημείο που βρίσκομαι…

Αλλά και επειδή κάναμε την πρώτη συνέντευξη του γενικά, να φτιάξουμε κάτι γι’ αυτόν. Ο Παντελής δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Με έναν ή με άλλον τρόπο θα υπάρχει πάντα, στη μουσική, στο ραδιόφωνο, στην τηλεόραση, στην καρδιά μας. Θα είναι ο Παντελής που αγαπήσαμε και θα αγαπάμε πάντα», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στη συνέχεια προβλήθηκε το αφιέρωμα.