Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής

Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Super League, το τριήμερο 16, 17 και 18 Φεβρουαρίου με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής.

Μία αγωνιστική που βρίσκει την ΑΕΛ να αντιμετωπίζει στην Λάρισα την ομάδα της Ξάνθης σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη κατηγορία. Η ΑΕΛ θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα δύο εκτός που ακολουθούν με Λαμία και ΟΦΗ. Από την άλλη η Ξάνθη έχει μείνει πίσω στη μάχη της πεντάδας και της εξόδου στην Ευρώπη καθώς είναι στο -6 από την πέμπτη θέση και θέλει μόνο νίκη στον Κάμπο. Το σπουδαίο αυτό ματς θα λάβει χώρα την Κυριακή (17/2) στις 15:00 και θα καλυφθεί από το Novasports 1.

Από την ίδια συχνότητα θα καλυφθεί και το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ την ίδια μέρα στις 19:30, παιχνίδι το οποίο όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα θα είναι σημαντικό για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Ο Ολυμπιακός έχει ...αέρα πέντε βαθμών από την Ένωση, συνεπώς με μία νίκη ουσιαστικά καθαρίζει την υπόθεση, ενώ η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ θα επιδιώξει να επαναλάβει το περσινό επίτευγμα όταν και έφυγε νικήτρια από το Φάληρο σε κομβικό ματς για τον τίτλο. Φέτος θέλει το ίδιο για την δεύτερη θέση.

Μέσα από την κάμερα της ΕΡΤ θα ...παίξουν μπάλα την αγωνιστική αυτή ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός. Ο κατά μεγάλο ποσοστό πρωταθλητής ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη ψάχνοντας την μία από τις επτά νίκες για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου κόντρα σε έναν Απόλλωνα που μπορεί να νίκησε τον Πανιώνιο, ωστόσο είναι μακριά από την σωτηρία και θα χρειαστούν υπερβάσεις. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα (18/2) στις 19:00 από την ΕΡΤ1.

Η αυλαία θα ανοίξει το Σάββατο (16/2) με την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σέντρα στις 19:00, σε παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στη μάχη της πεντάδας καθώς είναι στο -4 από τον πέμπτο Άρη (32-28) και ενώ από το μεθεπόμενο ματς θα ξεκινήσουν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Αστέρας ηττήθηκε 0-3 από τον Άρη και με 21 βαθμούς είναι μόλις στο +1 από το μπαράζ και στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού και έτσι ψάχνει βαθμό ή βαθμούς στο ΟΑΚΑ.

Τέλος την Δευτέρα στις 19:30 θα διεξαχθεί ένα πολύ κομβικό για την παραμονή παιχνίδι, αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τη Λαμία, παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την σωτηρία. Από την μία ο ΟΦΗ με 17 βαθμούς ξέρει ότι το ματς αυτό δεν έχει εύκολα γυρισμό καθώς αν στραβώσει τότε θα δυσκολέψει η υπόθεση παραμονή καθώς θα φέρει και γκρίνια και εσωστρέφεια. Από την άλλη η Λαμία με 21 πόντους έχει την δυνατότητα με ένα θετικό αποτέλεσμα να κάνει πιο εύκολο το έργο της. Τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου

19:00 Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: ΕΡΤ1

19:30 ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος: Novasports 2

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

15:00 ΑΕΛ - Ξάνθη: Novasports 1

17:15 Λεβαδειακός - Παναιτωλικός: Novasports 2

18:00 Άρης - Πανιώνιος: ΕΡΤ1

19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Novasports 1

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου

19:00 Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ: ΕΡΤ1

19:30 ΟΦΗ - Λαμία: Novasports 1