Βαθμολογία

Νέος τεχνικός στον Δωτιέα Αγιάς ο Θοδωρής Στεργιάδης

Νέα δεδομένα προέκυψαν τις τελευταίες ώρες στην ιστορική ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, όσον αφορά τον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa νέος τεχνικός στον Δωτιέα Αγιάς αναλαμβάνει ο Θοδωρής Στεργιάδης. Ο νεαρός και ιδιαίτερα εξελίξιμος κόουτς είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου UEFA A’.

Αν και νέος σε ηλικία έχει μια αξιοζήλευτη καριέρα ως τεχνικός, αφού έχει περάσει από τον Απόλλωνα Λάρισας και τον Πυργετό στην Δ’ Εθνική, επίσης έχει δουλέψει με επιτυχία στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, ενώ ήταν και τεχνικός στην ΠΑΕ ΑΕΛ (Κ21 και Κ17).

Σε επίπεδο Α’ τοπικού έχει περάσει από: Π.Ο.Ε, ΑΕΔ Νίκαιας, ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, Αστραπή Νέας Πολιτείας και Λάρισα 2012. Ενώ στην Α1’ ΕΠΣΛ έχει καθίσει στον πάγκο της Αναγέννησης Καλοχωρίου. Εδώ και κάποιους μήνες εργάζεται και στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Δήμου Λαρισαίων, όπου γίνεται ένα νέο ξεκίνημα.

Ο νέος κόουτς του Δωτιέα θα κάνει ντεμπούτο την προσεχή Κυριακή (17/2) στο Αργυροπούλι με αντίπαλο την Δόξα, ενώ πρώτη γνωριμία – προπόνηση θα έχει με τη νέα του ομάδα την Τετάρτη (14/2). Σίγουρα η επιλογή Στεργιάδη δίνει μια νέα πνοή στην ομάδα, με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ