Βαθμολογία

Με video και ασκήσεις συνέχισαν προετοιμασία στη Ξάνθη

Συνεχίστηκε σήμερα (13/2) με την διεξαγωγή πρωινής προπόνησης η προετοιμασία της Ξάνθης για τον κυριακάτικο (17/2 15:00) αγώνα στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες της ακριτικής ομάδας προπονήθηκαν το πρωί, με τον τεχνικό Μίλαν Ράσταβατς να αναλύει μέσω video, φάσεις από προηγούμενα παιχνίδια με τον Σέρβο προπονητή να εστιάζει στα λάθη που έγιναν και θα πρέπει να αποφευχθούν στο ματς του Κάμπου, προκειμένου να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα η Ξάνθη.

Ο 45χρονος τεχνικός εστίασε σε συγκεκριμένους τομείς της ανάπτυξης και της ανασταλτικότητας κάνοντας τις επισημάνσεις του και στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας στα Πηγάδια. Η συνέχεια περιελάμβανε προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και ασκήσεις σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με μικρές εστίες, ενώ ακολούθησε η δουλειά σε θέματα τακτικής.

Αγωνιστικά θυμίζουμε ότι πλην του τιμωρημένου από κάρτες Δήμου Μπαξεβανίδη, άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει και ο Μίλαν Ράσταβατς έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες του.