Βαθμολογία

Επιστολή διαμαρτυρίας Ολυμπιακού στη FIBA

Επιστολή διαμαρτυρίας στη FIBA έστειλε σήμερα (13/2) η ΚΑΕ Ολυμπιακός και στην οποία διαμαρτύρεται για τον ορισμό των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου στον ημιτελικό κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος με επιστολή τους προς τον Γενικό Γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, αναφέρουν τα όσα περίεργα συμβαίνουν με τους ορισμούς από την ΚΕΔ, τη στιγμή που και οι τρεις ρέφερι έχουν αδικήσει στο παρελθόν τον Ολυμπιακό σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα οι ισχυροί άνδρες της πειραϊκής ΚΑΕ καλούν τον κ. Ζαγκλή να παρακολουθήσει και ο ίδιος το παιχνίδι μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να έχουν και οι ίδιοι εικόνα για την διαιτησία του σημερινού ημιτελικού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έστειλε επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της FIBA κ. Ανδρέα Ζαγκλή και τον ενημέρωσε για τα όσα παράδοξα και τραγελαφικά συμβαίνουν εδώ και πολλά χρόνια με την ΚΕΔ στο ελληνικό μπάσκετ όπως τον ορισμό των τριών διαιτητών του σημερινού ημιτελικού. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ζήτησε από τον Γενικό Γραμματέα να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι μαζί με τους συνεργάτες του».