Βαθμολογία

Βραδιά γιορτινή για τον Παναγροτικό (PICS/VIDEO)

Μία όμορφη βραδιά διεξήχθη στην Γεωργόπουλου στη Νίκαια, όπου η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναγροτικού έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Σε ένα όμορφο και ζεστό κλίμα έγινε η εκδήλωση της ομάδας. Στην όμορφη εκδήλωση ήταν η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νίκαιας – Δήμου Κιλελέρ κ. Βασιλική Πιλάτου, ο σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Νίκαιας ο κ. Κων/νος Παναγούλης. Σύσσωμο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο κ. Κώστας Μακρίδης (ορθοπεδικός), η κ. Ανδριάνα Κομίτσα (φυσιοθεραπεύτρια) και ο κ. Δημήτρης Βέρας (βοηθός φυσιοθεραπευτή). Η κ. Ζωή Ανυφαντή (μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνη των ακαδημιών) που είχε μάλιστα τα γενέθλιά της.

">http://

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη, με επικεφαλή τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Ακριβούλη, τον προπονητή κ. Βαγγέλη Μπρισίμη καθώς και όλους τους παίκτες. Το γεύμα που προσφέρθηκε ήταν πλούσιο και ήταν ευγενική χορηγία από τον κ. Μανώλη Ζέϊκο (εμπόριο δημητριακών), τον κ. Σπύρο Ακριβούλη (παλαίμαχο της ομάδας), καθώς και τον υφυπουργό κ. Βασίλη Κόκκαλη, τον οποίο εκπροσώπησε η κ. Χρύσα Κοθρά.

Η πίτα ήταν προσφορά του μέλους του Δ.Σ. κ. Γιώργου Γκογκολέτσιου και είχε δύο φλουριά που κέρδισαν οι: Αθανάσιος Γεωργόπουλος και Κλεοντώρ Ολλομάνι.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας παραθέτει εικόνες…