Βαθμολογία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν τα Βούναινα (PICS)

Το βράδυ της Τρίτης (12/2) στο ουζερί Παύλος ο Μούχας στην πλατεία Αβέρωφ έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα η ομάδα των Βουναίνων.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ατμόσφαιρα ήταν άκρως οικογενειακή, παρουσία του πρόεδρο της ομάδας κ. Κώστα Μερτζανίδη, του αντιπροέδρου κ. Γιώργου Μοσχοβίτη καθώς και του προπονητή κ. Λάζαρου Αγγλόπουλου και όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στην όμορφη βραδιά βρέθηκαν και οι: Αχιλλέας Βαρθακούλης (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου), Χρήστος Χατζούλης (αντιδήμαρχος), Ρίζος Κομίτσας (πρώην δήμαρχος), Ζωή Ανυφαντή (δημοτικός σύμβουλος), Γιάννης Ζαχαριάς (δημοτικός σύμβουλος), Όλγα Αγγλοπούλου (δημοτική σύμβουλος), Αθανάσιος Μούσιος (υποψήφιος δήμαρχος), καθώς και οι τοπικοί σύμβουλοι Ιωακείμ Χατζηλιάδης και Στέλλα Χαρακοπούλου. Τέλος στην όμορφη βραδιά ήταν και ο προπονητής της Μικτής ΕΠΣΛ Κ-16 Δημήτρης Τσέτσιλας.  

Oι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Γιώργος Μούμος και Βαγγέλης Λαμπράκης που βρήκαν το φλουρί που αντιστοιχούσε σε χρήματα.

*Η διοίκηση ευχαριστεί πολύ το Ζαχαροπλαστείο Άραμις και τον κ. Ταστεμίρογλου για την χορηγία της βασιλόπιτας καθώς και το ουζερί Παύλος ο Μούχας για την φιλοξενία στο νέο μαγαζί στην πλατεία Αβέρωφ.

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας παραθέτει εικόνες…