Βαθμολογία

Αμανατίδης και Ντόστανιτς για το Ολυμπιακός Βόλου - Νίκη Βόλου

Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής πλησιάζει καθώς την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 15:00 ο Ολυμπιακός Βόλου θα υποδεχτεί τη Νίκη Βόλου σε παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση άνοδος.

Το ντέρμπι του νομού Μαγνησίας το οποίο «χωρίζει» την πόλη στα δύο καθώς είναι γνωστή η κόντρα των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης. Αγωνιστικά η Νίκη με το +3 ουσιαστικά παίζει για δύο αποτελέσματα για να κρατά την τύχη στα χέρια της και ο Ολυμπιακός μόνο για τη νίκη.

Οι προπονητές των δύο ομάδων Ράτκο Ντόστανιτς από πλευράς Νίκης Βόλου και Περικλής Αμανατίδης από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου, κλήθηκαν να σχολιάσουν το μεταξύ τους παιχνίδι παραθέτοντας τις απόψεις τους με βάση και την δεδομένη εμπειρία που κουβαλούν αμφότεροι και οι δύο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ντόστανιτς:

«Για εμάς θα είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα. Όπως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, σεβόμαστε και τον Ολυμπιακό. Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη, το ίδιο θα κάνουμε και σ’ αυτό. Είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα, έχουμε πολλά ακόμη παιχνίδια, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε βήμα - βήμα».

και τα λεγόμενα του κ. Αμανατίδη:

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι από το αρχικό σκεπτικό μας, γιατί η ομάδα από την πρώτη μέρα κάνει πρωταθλητισμό. Νομίζω, ότι στο γήπεδο σε μία εβδομάδα θα αμφισβητήσουμε την πρώτη θέση και τη βαθμολογία. Είναι καθαρό το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε, αμφισβητώντας τη βαθμολογία και διεκδικώντας την Κυριακή την πρώτη θέση».