Βαθμολογία

Ενίσχυση με Κάργα ο ΠΑΣ

Γκολ... στο φινάλε των μεταγραφών έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος απέκτησε τον Γιάννη Κάργα ο οποίος αγωνιζόταν στη Λευκορωσία με τη φανέλα της Ντιναμό Μπρεστ.

Ο παίκτης είχε μείνει ελεύθερος από τους Λευκορώσους λίγο μέρες πριν τα Χριστούγεννα και έτσι είχε δικαίωμα να υπογράψει και μετά την παρέλευση του Ιανουαρίου σε ομάδα της επιλογής του.

Η ομάδα της Ηπείρου τα βρήκε σε όλα με τον 24χρονο στόπερ ο οποίος είναι ήδη στα Γιάννενα προκειμένου να περάσει τα διαδικαστικά, να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη ενόψει της συνέχειας.

Θυμίζουμε ότι ο Κάργας ξεκίνησε την καριέρα του στην Καβάλα και εν συνεχεία αγωνίστηκε για ένα φεγγάρι στο Φωστήρα, αμφότερες στη Γ' Εθνική, πριν μεταβεί στην Παναχαϊκή με την οποία ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος στη Football League.

Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Πλατανιά βοηθώντας τους Χανιώτες να παραμείνουν στη μεγάλη κατηγορία την σεζόν 2016-2017, ενώ το 2017 μετακόμισε στην Αθήνα και τον Πανιώνιο. Μετά τους Νεοσμυρνιώτες βρέθηκε στη Λευκορωσία για χάρη της Ντιναμό Μπρεστ με την οποία αγωνίστηκε και στην Ευρώπη.

Μάλιστα με την φανέλα της ομάδας της Λευκορωσίας αντιμετώπισε και τον Ατρόμητο το περασμένο καλοκαίρι στον β' προκριματικό γύρο του Europa League, παιχνίδια που η ομάδα του έκανε την έκπληξη αποκλείοντας τους Αθηναίους.