Βαθμολογία

Η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ για Γεωργία, Γερμανία

Την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας μπάσκετ για τους αγώνες με Γεωργία και Γερμανία έκανε γνωστή σήμερα (12/2) ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο κ. Σκουρτόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία κλήθηκαν ο Λευτέρης Μποχωρίδης του Άρη, όπως και ο Δημήτρης Κακλαμανάκης του Λαυρίου, ενώ γενικά εκπλήξεις δεν υπάρχουν.

Συνολικά κλήθηκαν 14 παίκτες για τα ματς με Γεωργία και Γερμανία με το πρώτο να είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο και το δεύτερο την Κυριακή 24/2 στη Βαμβέργη.

Αναλυτικά η αποστολή: Λευτέρης Μποχωρίδης (Άρης), Γιάννης Αθηναίου (Προβάνς), Παναγιώτης Βασιλόπουλος (Περιστέρι), Νίκος Γκίκας (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Κακλαμανάκης (Λαύριο), Λεωνίδας Κασελάκης (Προμηθέας Πάτρας), Δημήτρης Κατσίβελης (Προμηθέας Πάτρας), Αντώνης Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ), Βαγγέλης Μαργαρίτης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Μαυροειδής (Κολοσσός Ρόδου), Γιάννης Μπουρούσης (Ζετζιάνγκ Γκουάνγκσα), Χρήστος Σαλούστρος (Προμηθέας Πάτρας), Λίνος Χρυσικόπουλος (ΠΑΟΚ).

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου και θα αναχωρήσουν για το Ηράκλειο Κρήτης, όπου θα αρχίσουν οι προπονήσεις και στις 23 του μήνα θα αναχωρήσουν για την Γερμανία.