Βαθμολογία

Austrian Boys: «Το ματς της χρονιάς»

Η ώρα του μεγάλου ντέρμπι στο Βόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νίκη έφτασε, με τους Austrian Boys, τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να εκδίδουν σχετική ανακοίνωση για το κυριακάτικο (17/2 15:00) ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου χαρακτηρίζουν το ματς ως παιχνίδι της χρονιάς και απαιτούν από την ομάδα τους να τα δώσει όλα για νίκη απέναντι στην αιώνια δεύτερη της πόλης, όπως αποκαλούν την ομάδα της Νέας Ιωνίας. Παράλληλα ενημερώνουν και για τα εισιτήρια που θα διατίθενται από το σύνδεσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Την Κυριακή παίζουμε το ματς της χρονιάς με την αιώνια δεύτερη της πόλης. Απαιτούμε από την ομάδα μας τους τρεις βαθμούς και να αφήσουν την ψυχή τους στο γήπεδο. Εμείς καλούμε από την πλευρά μας τον κόσμο μας να δώσει βροντερό παρών και με τη φωνή του να σβήσει τις φωνές των αντιπάλων. Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 19:00 και μετά καθώς ότι θα υπάρχουν εισιτήρια του κυριακάτικου ντέρμπι. Την Κυριακή ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από τις 12:00 και όλοι μαζί θα αναχωρήσουμε για το γήπεδο στις 13:30.

Υ.Γ 1. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στην αστική δικαιοσύνη που αθωώνει μεγαλοπαράγοντες –μαφιόζους και στέλνει στα αστυνομικά τμήματα δεκάδες οπαδούς ανά την Ελλάδα.

Υ.Γ 2. Αλληλεγγύη στους δύο διωκόμενους συνοπαδούς μας.

Austrian Boys – Malavetas