Βαθμολογία

Τρέχουν για την άδεια στον Παναθηναϊκό

Ο Φεβρουάριος πέρα από το ότι είναι ο δεύτερος μήνας του έτους και ο τελευταίος του χειμώνα, είναι και ιδιαίτερα σημαντικός για τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος; Η αδειοδότηση και για αυτό τρέχουν στον Παναθηναϊκό προκειμένου η ομάδα να αποφύγει νέες αφαιρέσεις βαθμών, αλλά και μεταγραφικούς περιορισμούς, ενώ η μεγαλύτερη προσπάθεια εστιάζεται στη διευθέτηση τριών υποθέσεων.

Αντρέα Στραματσόνι, Λαουτάρο Ρεϊνάλντι και Έκι Γκονζάλες οι οποίοι διεκδικούν 1.8 εκατομμύρια ευρώ, με τις δύο πρώτες υποθέσεις να είναι οι πιο ζόρικες, με την "πράσινη" ΠΑΕ να έχει όλη την καλή διάθεση να ρυθμίσει όλες τις υποθέσεις.

Ο Στραματσόνι εμφανίζεται διαλλακτικός, συναίνεσε στην αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής του για τις 4 Μαρτίου αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή για τα 585.000 ευρώ που ζητεί, ενώ ο Ρεϊνάλντι έχει κάνει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση που του επιδίκαζε 530.000 ευρώ και αξιώνει 620.000 και δείχνει αμετακίνητος από τις απαιτήσεις του παρά τις όποιες προσπάθειες να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Τέλος ο μοναδικός που τα έχει βρει σε όλα με τον Παναθηναϊκό για την λύση της υπόθεσής του, είναι ο Έκι Γκονζάλες, ο οποίος αξιώνει 600.000 ευρώ και έχει έρθει σε συμφωνία για καταβολή των χρημάτων αυτών.