Βαθμολογία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι μικτές ομάδες της ΕΠΣΛ (PICS)

Την Δευτέρα (11/2) στο εστιατόριο «Μαλλιώρας», στο κέντρο της Λάρισας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας των μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ. Το athleticlarissa ήταν εκεί.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Στο εστιατόριο βρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης που ευχήθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να έχουν πάντα επιτυχίες και αναφέρθηκε με κολακεύτηκα λόγια για την αξιόλογη φετινή χρονιά των ομάδων μας, αφού βρίσκονται στην κορυφή! Από την ΕΠΣΛ ήταν παρόντες και οι: Λευτέρης Γρηγοριάδης, Αργύρης Γκρίμπας, Παντελής Τσακίρης, Βασίλης Μπανταβής, Κώστας Κουρδής, Δημήτρης Καρκατσέλας, Μανώλης Κωστόπουλος, Αχιλλέας Σταυρίδης, Νίκος Μίχος.

Φυσικά ήταν οι δύο προπονητές της ΕΠΣΛ: Δημήτρης Τσέτσιλας (Κ-16) και Νίκος Φώλλας (Κ-14) καθώς και 25 ποδοσφαιριστές της Κ-14 και 23 ποδοσφαιριστές της Κ-16.

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί βρήκαν οι Μίλτος Λάτσος (Δήμητρα Γιάννουλης για την Κ-14) και Τάσος Ριζόπουλος (Ηρακλής Λάρισας για την Κ-16). Η βραδιά περιελάμβανε εκλεκτό φαγητό για όλους.