Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - Άρης 0-3

Σκοράροντας τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης κέρδισε άνετα στη Τρίπολη τον Αστέρα με 3-0 στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 20η αγωνιστική της Super League.

Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν καταιγιστικοί και σάρωσαν την ομάδα της Αρκαδίας βάζοντας βάσεις Ευρώπης με τη νίκη καθώς έφτασαν τους 32 βαθμούς και αποσπάστηκαν τέσσερις από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Παράσχου παρέμεινε στους 21 πόντους, ισόβαθμη με Λαμία και ΑΕΛ, με τους Πελοποννήσιους να μην μπορούν να ξεφύγουν από τα χαμηλά.

Τρίτη διαδοχική νίκη για τον Άρη ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 9' με δυνατό σουτ του Λάρσον μέσα από την περιοχή με τον ανήμπορο Παπαδόπουλο να μην μπορεί να αντιδράσει, ενώ στο 23' ο Ντιγκινί στην αντεπίθεση με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Αρκάδων για δεύτερη φορά πετυχαίνοντας το 0-2. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόνσο με εντυπωσιακό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Γκαρσία να παίρνει το ...ριμπάουντ και με κεφαλιά να πετυχαίνει το τελικό 0-3.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βλάχος, Πασαλίδης, Ορτέγκα (46’ Αραβίδης), Βαλιέντε, Κυριακόπουλος, Καλτσάς (85’ Δουβίκας), Ρόλε, Φερνάντεζ (70’ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Τζανακάκης, Ρος, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Μπάσα (57’ Ματίγια), Σιώπης, Γκαρσία, Τόνσο (84’ Βέλεθ), Λάρσον (74’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί.